Sadece parayı kullanmayı bilen ve parayı kullanmayı öğrenmek isteyen kişilere..

Borçlu olan, kredisi olan vs. konudan çıkabilir.
Bu işler borçla, harçla, kredi çekmekle YAPILMAZ.

Yatırımın en iyisi, ihtiyacın olmayan para ile yapılır.
İhtiyacın olmadığı için kolay karar verir, genellikle de doğru kararı verebilirsin.

Portföyümü, kendi fikirlerimi paylaştığım BORSA - YATIRIM - FİNANS konularının hiçbiri yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyeleri içermemektedir.
Konuları görüpte yapılan işlemlerden ve davranışlardan kişinin kendisi sorumludur.
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Gecenin olayına gelirsem:
Tradingview üzerindeki grafiklerde otomatikman hisselerin fiyatını TL olarak görürüz.
Grafiklerdeki kuru TL fiyatlandırmasını Dolar yani USD olarak çevirdim.

Benim yatırım yapmayı düşündüğüm ve takibe aldığım bazı hisseleri, USD cinsine çevirdiğimde halen neredeyse BEDAVA olduğunu gördüm.
Bunu son birkaç haftalık dilimde bir hisse için takip ettim ve doğru çıktı.
Bundan dolayı sizin de diğer ilgilendiğim yatırım araçları hakkında bilgi sahibi olmanızı istediğim için bu konuyu açtım.

USD cinsine çevirdim. Aşağıda hisse - mevcut değer ve benim ön gördüğüm ulaşmasını beklediğim değeri ile birlikte bırakıyorum.
Beklediğim değerin ne kadar sürede geleceğini net bilemem ama o değere yakın bir değere dahi ulaşırsa satıp aynı şekilde diğer düşenleri toplarım.
Dolar yatırımımdan (çok büyük bir şey değil) elde edeceğim karla birlikte aşağıdakilere dağıtmayı düşünüyorum.

1-ZOREN: 0.21 BEKLENEN: 0.29
2-YAYLA: 0.28 BEKLENEN: 0.45
3-AYDEM: 0.79 BEKLENEN: 1.60
4-KARYE: 1.06 BEKLENEN: 2.14
5-AVOD: 0.17 BEKLENEN: 0.22
6-DARDL: 0.24 BEKLENEN: 0.37
7-FRIGO: 0.31 BEKLENEN: 0.58
8-PENGD: 0.34 BEKLENEN: 0.51
9-MANAS: 0.43 BEKLENEN: 1.00
10-AYEN: 1.37 BEKLENEN:: 2.51
11-GWIND: 1.18 BEKLENEN: 1.54
12- BIOEN: 0.79 BEKLENEN: 1.13

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Bilgi paylaşımı yapılan hisseler dolar kuruna çevirince bambaşka bir hal aldı.

İyi geceler,

Bildirim Almak İsteyen Yatırımcılar:
@AnaBayin; @Bybitter; @creartman; @xkral; @Hipek; @stronger17; @lazzi; @SmmmErhaN; @RewuLatioN; @sinless; @abaddonn; @Turan60; @Ormanci33; @anilsuer; @wampH; @Xsystem; @mustang01; @Fatihizm; @oyunoyna3; @ercanmutlu; @kaqan; @neoplan37; @ertunc23; @silent34; @deniz40; @esozger; @A.AY; @oguzhane; @Kyrex; @Sizofren; @emrerusen; @aselsoft; @ZONCE; @Smtt; @K4R4H4N; @metomann; @Producerr; @CanerGok; @JTR; @GencoHD; @LaynThemes; @LORD01; @KsempatiK; @gyro; @BHA; @erolkarakoy; @onderksm76;