Utanmadan arlanmadan hala yalan söylüyorsun, çarpıtıyorsun ve kendinizi iyice yerin dibine sokuyorsunuz tebrik ederiz.
Biz 6000₺ kredi yüklemesini yaptığımız an gruba yazmıştık ve gerekli ekran görüntüsünü bırakıyorum;
Şimdi sizin cevap verdiğiniz saatin ekran görüntüsünü bırakıyorum;
Sizin belirttiğiniz gibi 6000₺ krediyi hesabımıza yükledik ve sizin manuel olarak faturamızı ödendi olarak işaretlemenizi bekledik. Fakat gördüğünüz üzere biz kredi yüklemesini yaptıktan 36 dakika sonra 145₺ daha yüklememiz gerektiğini belirttiniz
Utanmaz arlanmaz ahlaksız ve yalancının tekisin, umarım bu görüntüleri gördüğünde yüzün kızarır. Ek olarak faturalandırmayı kalem kalem yazdım buna cevabınız olmadı, çünkü haksız durumdasınız ve haksız kazanç sağladınız.
Sizden İADE talep ediyoruz, sayın
@yildizteknoloji; ve diğer moderatörlerimiz sizlerden bu konu hakkında destek rica ediyoruz. Her şey ortada ve arkadaş hala yalan söylemektedir.
Merhaba,
Faturanız zaten siz ödeme yapmadan önce düzenlenerek belirtildi whatsapp üzerinden de sizlere belirttiğimiz gibi eğer ödemenizi biz farkında olmadan ve düzenleme işlemi yapmadan önce sağlasaydınız zaten o ücret sizden tahsil edilmeyecekti, bunda anlaşılmayan bir durum olduğunu sanmıyoruz.
Sizlere az önce ki yorumumuzda da belirttiğimiz üzere faturalandırmayı bizde kalem kalem sizlere ilettik, sizlere whatsapp konuşmamızda yine bu ücreti ödemeniz gerektiğini fakat fatura tutarında bizde paranız kaldığı için düşeceğimizi ilettik ama siz istemediniz.
Oluşturulan fatura tutarları zaten bizde kalan paranızın düşmüş haliydi fakat sizler anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz için bir sonuca varamadık, siteden talep iletin dememize rağmen whatsapp üzerinden devam ettiniz.
Tüm faturada bizde kalan paraları düşülmesine rağmen hâla anlamadığı için fatura tutarında yanlışlık olduğunu düşündüler.
Düşülmesine rağmen hâla fatura tutarından ücret düşülmeye çalıştıklarını görebilirsiniz.