Merhaba,
Kontrol sağladığımızda gece saatlerinde sizlere yazmadan önce faturanızın ödemesi yapılmamıştı, bu nedenle yanlış hesaplanan elektrik ücreti düzenlendi. Aşağıda ilgili mesajın ekran görüntüsü mevcuttur. Ödeme fatura düzenlenmeden önce sağlansaydı sizlere de belirttiğimiz gibi 145₺'yi ödemenize gerek yoktu. Fakat siz ödeme yapmadan yanlış tutarı fark ederek güncelleme yaptığımız için bu şekilde faturanız güncellendi.
İlk oluşturduğumuz faturada sizlere zaten bizde kalan paranızın fatura tutarından düşüleceğini o şekilde ödeme yapacağınızı belirttik fakat siz anlamadığınız için yanlış olduğunu düşünmektesiniz. Her faturada fiyatın farklı olması tamamen sizlere kullandığınız hizmetin ücretini beğendiremememiz ve bizde kalmış paranızdan kaynaklıdır. Oluşturulan elektrik ücreti, hat kullanım ücreti gibi tutarlar veri merkezinden alınarak faturanıza işlenmektedir. Elektrik tüketimleri akıllı PDU tarafından sağlanmaktadır, bu nedenle haksız kazanç olabilecek bir durum olmayacaktır.
Utanmadan arlanmadan hala yalan söylüyorsun, çarpıtıyorsun ve kendinizi iyice yerin dibine sokuyorsunuz tebrik ederiz.
Biz 6000₺ kredi yüklemesini yaptığımız an gruba yazmıştık ve gerekli ekran görüntüsünü bırakıyorum;
Şimdi sizin cevap verdiğiniz saatin ekran görüntüsünü bırakıyorum;
Sizin belirttiğiniz gibi 6000₺ krediyi hesabımıza yükledik ve sizin manuel olarak faturamızı ödendi olarak işaretlemenizi bekledik. Fakat gördüğünüz üzere biz kredi yüklemesini yaptıktan 36 dakika sonra 145₺ daha yüklememiz gerektiğini belirttiniz
Utanmaz arlanmaz ahlaksız ve yalancının tekisin, umarım bu görüntüleri gördüğünde yüzün kızarır. Ek olarak faturalandırmayı kalem kalem yazdım buna cevabınız olmadı, çünkü haksız durumdasınız ve haksız kazanç sağladınız.
Sizden İADE talep ediyoruz, sayın
@yildizteknoloji; ve diğer moderatörlerimiz sizlerden bu konu hakkında destek rica ediyoruz. Her şey ortada ve arkadaş hala yalan söylemektedir.