auslogics boostspeed programı olacaktı onu kullanıp önergeler takip edebilirsiniz
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim
Hocam işin özeti DRM yani pencere yöneticileri özel simgeler klasör seçenekleri vs gibi bilgileri işleyen bir program
Exploit kontrollerinden virüs kontrolleri demektir hocam kısaca siz bir klasöre girdiğinizde klasörün yoğunluğuna göre exploit kontrolleri başlar defender tetiklenir ve tüm dosyaların hash değerlerini kontrol eder akabinde DRM pencere görünümü için klasörün ayarlarını vs inceler ve ekranda siz bunları çok hızlıgörürsünüz ueğer bir klasör geç açılıyorsa yüksek boyutlu exe vs gibi uzantılar oldugundandir çünkü exploit daha uzun süre taramak durumunda kalır
Hocam cevap için teşekkür ederim öncelikle, sadece resim dosyalarının olduğu klasörlerde bile sorun yaşıyorum bazen açmak için dakikalarca uğraşıyorum. Buna nasıl bir çözüm getirebilirim dosyaları illa temizlemem mi gerekir? Veya dediğiniz sistemler devredışı bırakılabilir mi, bırakılırsa sorun olur mu? Gün içerisinde çok fazla dosya indirip yüklüyorum bu sorun çok engel oluyor bana.