Hocam ben konuya karşı değilim, yönetim neden siliyor bu tür konuları diyorum
Bende Türkiye'de 20 yılda
yabancılara toplam 25 milyon metrekare arazi satıldığıyla alakalı bir konu açmıştım silindi.
Onu yönetime sormalı, bende farkındayım özellikle hükümet eleştirisi ve din eleştirisi konularının anında silindiğini, kilitlendiğini görebiliyorum ama ne diyebiliriz. Sorulması gerekeni yeri gelince soruyoruz, konuşulmasını gerekeni de yeri gelince, konusu açılınca, biri sorunca cevaplıyoruz, konuşuyoruz. Yönetici arkadaşlar siliyorsa ne gelir elden? Kime kimin, neyin hesabını soralım? Belki mühim bir sebebi vardır, mesela x kişisine hakaret diye Cimer vs. bildirilmişse gerekli birimler yönetime ulaşıp kimlik bilgilerini istemiştir veya direk site sahibi bile ifadeye çağrılmıştır ve benzer bir durum yaşamak istemiyorlardır, olabilir mi? Olabilir. O yüzden kısmen hak veriyorum, bazı Moderatörleri de tanıdığım kadarı ile solcusu da var, sağcısı da var. Milliyetçisi var, Sosyalisti var, Muhafazakarı var. Yani tek tip değil, her kesimden yönetici var öyle tek seslilik değil baya güzel bir dağılım mevcut. Hani tek görüş olsa tamam diyeceğim ama yok öyle bir şey. Bende eskiden üstü açık yazdıklarımın üzerini kapattım artık ufaktan, bir şey yazacaksan ima ediyorum, laf dokunduruyorum, oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla der gibisinden ucundan ima edebiliyorum artık, açık açık yazamıyorum çoğu şeyi. Sizin konunuza gelince, 2 önceki akşam olması lazım hatırlıyorum öyle bir konu, daha önce de benzeri açılmıştı, sizden yarım saat önce de pek Milliyetçi bir arkadaş başka bir konuda benzer bir mesele yüzünden tartışma çıkarmıştı. Muhtemelen o tartışmaların etkisi vardır, yoksa gayet normal bilinen bir olay, gözümüze soka soka, reklamı yapıla yapıla gerçekleşen bir mesele zaten sır değil ki.