ozgurrsvan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geniz akıntısı dolaylı yoldan sinüslere bağlı yanlış bilmiyorum. 20lik diş olur ağız problemi olur sinirler sinüse bağlı olduğu için sinüslerde iltihap ağız kaynaklı olabilir. O açıdan bakmak gerek birde
Hocam diş olacağını sanmıyorum açıkçası. Sinirden böyle iltihap olacağına net birşey diyemem ama çok doktor psikolojiye bağladı ve daha da sinirlendim bu duruma. Sinirden eve döndük. Fakat bir uzmana gittim. Aerius isimli ilacı yazıp gönderdi. Endoskopi ile burun deliğinden ağzıma kadar soktu endoskopi cihazını artık her neyse. Aktığı yeri gösterdi bana burada bak sıvı birikimi dedi şu anda ben görüyorum dedi o akıyor rahatsız olduğunu biliyorum dedi uzman bir doktor zaten Türkiyede okuyup gelen Baküde KBB dediklerinde doktorlar ona sitayiş ediyor yani öyle düşünün. Onun adı gelince o dedise imzayı atıyorlar Biz birşey diyemeyiz diyorlar onun sözünden sonra adam uzman diyorlar ya Rufiq. Öyle düşünün yani. Adam tuzlu su ile yıka kolumu da kessen onun ameliyatı yok maalesef dedi. Fakat adama en son WhatsApp'dan yazdığımda asistanı yazdı doktora anlat durmuyor falan diye dedim aerius siropunu içsin dedi asistan öyle cevap verdi. Eğer durmazsa gelsin yine bakarız dedi. Hayırlısı yeniden o adamın yanına gideceğim durmuyor doktor dediklerinizi de yaptım. Şimdi bu komşumun hastanesine gideceğim yarın bakalım adam ne diyecek. Papatyayı falan yaptım diyeceğim ama durmuyor bu lanet. Akçiğerlere bronşitlere akmasın en azından iltihap diyorum