Geçmiş olsun. İlacı bırakıyorum. Sıkıntılı bir ilaçmış. Yazdırmadan alamazsın. Vertigo kulak kristali oynaması sıkıntı. Uçağa binmek zorunda kaldığım zamanlar hayatım mahvoluyor. Yolculuk zehir oluyor. Kalkış anında geliyor, daha da yerimde oturamıyorum. Fakat daha sonradan bunu kullanmaya başladım. 1 saat öncesinden de Metpamid içiyorum. Hem bulantı kesiliyor hem de kafadaki sersemlik gidiyor. Bazen ani uyandığım da oluyor. Bir kere bu ilacı keşfetmeden sabah 07:00 gibi hastanelik olmuştum. 12:00 kadar kendime gelememiştim. Kendime geldiğimde hiçbir yerimi hissetmiyordum. Özel bir hastaneye gitmiştik. Doktora hiçbir yerimi hissetmiyorum dediğimde normal hastanede sana kullanacak başka ilaç kalmadı demişti. 3 büyük serum takılmış. İlaç kombinasyonları denenmiş. Eve geçtiğimde 24 saat uyumuştum.
Bu siteyi inceleybilirsiniz hocam.. Oldukca faydali ve yardimsever bir doktor Vertigo hastaligi icin.. Facebook ve Instagramdan istediginiz soruyu sorabilirsiniz.. Cevap veriyor genelde..
Gecmis olsun..
https://www.ahmetsirin.com/
Hocam bir arkadaşım yerçekimsiz bir simülasyon tedavisi ile kısa sürede iyileşmişti.
Nootropil kullanmıştım ben. Depresyona bağlı vertigo da olmuştu sanırm. Antidepresanla birlikte kullanmıştım. Doktora görünüp onun yazmasında fayda var. O sıralar aşırı baş dönmesi yaşamıştım yolda yürüyemiyordum. İkisi birden hayatımı karartmıştı Allah o kara günleri düşmanıma vermesn
Betaserc kullandım ara ara geliyor ama geçiriyor
Hepinizden Allah razı olsun hocalarım teşekkür ediyorum