snippetleri nasıl kapattıysa, amp'yi nasıl kapattıysa bunu da kapatır, google'un arama olayına ters, üstelik yapay zekayla ilgili telif hakları konusu yavaştan büyümeye başladı, ilk 10 sitedeki bilgiyi kopyalayıp harmanlayıp en üstte vermek zaten etik değil, hala anlamayanlar icin tersten yazayım, ilk 10 site içerik guncellemeyi durdursa bu 0. sonuç bir süre sonra tarihi eser bilgileri olacak.
googleda bunu biliyor, sırf kamuoyu baskısından şu an yapıyor, yok geç kaldı, yok batacak falan denildi diye, göstermelik işler, zaten şu klişe bilgilerin kimseye de faydası yok.
Hocam durum o kadar basit değil. Sistemin veri tabanında akademik araştırmalar, bilimsel yayınlar, sektörel yayınlar, dergiler, kitaplar, uzman yazıları vs... çok büyük data var. Müthiş bir karşılaştırma ve doğrulama ve hedeflenen bilgiyi birden fazla bakış açısı ve tonla sunma algoritması var. Sistemi görsel yorumlama da dahil aylardır kendi uzmanlık alanlarımda kullanıyorum nihayetinde şunu söyleyim: Gelecek bu.