Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için açıkçası çalışmak istediğim yazar ekibi zaten R10' da bilinen ve SEO işi de yapan bir ekip kısacası bilinen biri ve işlerini de iyi yaptıkları göz önünde. Dediğim gibi 4 - 5 ay hiç kazanç beklemiyorum fakat ilerisinde masraflarımı karşılamasını bekliyorum. 5 aylık bir süreç için max 10 bine hallederim diye düşündüm çünkü yabancı içerikler olacağı için seo veya makale ücretleri de artıyor. Pasif gelirim var ve bu geliri kriptoya atmak yerine yatırım yapmanın daha mantıklı bir seçenek olacağına karar verdim.
Güzel bir sektör belirleyerek denemeye başlayabilirsiniz o halde ancak 10k 5 aylık makale giderlerinizi veya SEO giderlerinizi karşılayabilir mi açıkçası bilemedim. Üstelik domain-host vb. masrafları hesaba katmadım. Sektör çok önemli ve bazı durumlarda kazançtan daha değerli, bu nedenle sektöre bile para harcamayı düşünebilirsiniz. Yatırımlık niche sektörler kuran veya başarıyla satan değerli arkadaşlarımız bulunuyor. Kazanç tablosunu görüp bu işten gerçekten kazanan arkadaşlardan hizmet almanızı öneririm: kendisi kazanamayan başkasına fayda sağlayamaz. Başarılar diliyorum, sevgiler.