Merhabalar, 15 Yaşındaki oğlum yazılım üzerine kendisini geliştirmek istiyor. Altyapısı var grafiker olarak bi iş yerinde çalışıp staj (mesem 11. sınıf) görüyor. HTML, CSS, JavaScript Öğreniyor şuanda udemy'den aldığımız eğitim seti ile.
daha farklı Hangi dillere yoğunlaşsa iyi olur, yazılımcı ünvanı için gerekenler, üniversite'de hangi bölüm işine yarar, önereceğiniz eğitim setleri ve başlangıç olarak önereceğiniz diller nelerdir? bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz.
bende 15 yasimda baslamistim ama sizin gibi öğrenme sürecim yavaştı

.
ilk olarak alan secmeli web, mobil, masaustu,oyun daha sonra o alandaki populer dilleri arastirsin bunun icin roadmap.sh sitesine göz atabilir geriside yol haritasini cizip o yolda sapmadan sonuna gelmek tabi ingilizce kesinlikle öğrenmeli ingilizce herzaman 1 0 önde başlatir ve algortima öğrenmeli yt da kaynak cok. siz velisi olarakta oğlunuzun hep arkasinda olun ne yapiyor diye herzaman üzerinde durunki yalniz hissetmesin birde lütfen para icin bu isi öğrenmesin yoksa birsey ogrenemez (kendimden biliyorum) diyeceklerim bu kadar faza uzun yazmak istemedim eğer bu alanda arkadasi yoksa ben yardimcli olurum abisi olarak.