ikmsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar selamlar, bence olayı cok yanlıs anlıyorsunuz, tamam orada beklemiyorum ama bende alacağım bu cihazı.. neticede yıllardır iPhone kullanıcısıyım ve şöyle düşünün piyasası hiç bir zaman ''acil duruma düşüp yok fiyata ikinci el dükkanına satmazsanız'' ölmüyor, ayrıca birbirini takip eden seriileri alarak devam ediyor, bugün ben gidip direkt olarak 100.000TL para bağlamayacağım bu cihaza neticede elimdeki telefon zaten 80.000₺ oldu şuan? Ama şöyle de bir durum var elimdeki cihaz 14 Pro Max 512 GB ben bu cihazı 46.000₺ civarında aldıgımda cebimden ortalama 8.000₺ cıkmıstı, önceki telefonum 13, ondan önceki 11di.. olayı böyle de düşünmek lazım. Siz sıfırdan ilk defa iphone ile tanışacaklarmış da 15 almaya gidiyorlar gibi düşünüyorsunuz, bazılarda ekonomiyi konusuyor, ya bu cihaz zaten adama 1 ayda 10 ile 15k arası al sattan bile para kazandıracak vs vs. Ama duruma yanlış bakıldığını düşünüyorum.

Okuyan herkese sevgiler, saygılar.
hocam zevkler vs tartışılmaz ama ben 3 4 yıl iphone çalıştım o aralar 6 6plus 7 ve 8ler vardı 7 çıktığında kalkıp direk 6yı satıp 7 alıyorlardı bana göre aşırı saçma bir durum bu zaten telefon güzel kullanıyorsun bir sorunu yok üst modeli nedendir bu yeni oluşan bir alışkanlıktır ve sadece iphone kullanıcılarında var bende redmi note 8 pro var şuan redmi note 15 pro çıktı bir gün demedim bakayım alayım diye