kimse sizden böyle bir şey beklemiyor konuyu saptırmayın.
O kuşun sahibi sokakta da olsa sizden zararı tazmin etmenizi isteyebilir. Konu bu ve sizin olayı gülerek anlatmanız. İnsanlar buna karşı çıkmış. olaya üzülmeniz gerekmiyor kendi açınızdan kendinizi haklı görüyorsunuz ama işin aslı ve hakkaniyet böyle demiyor. illa yargıtay kararı mı bulup koyalım evcil hayvanın verdiği zarardan sorumlusunuz. Bunun dışında çocukların ağladığı bir durum oluşmuş buna da gülüyorsanız bu kendinizi haklı gördüğünüz için değil muhtemelen kediniz avlandığı için sevinmenizden durumun size zararı olmadığı için umursamamanızdan kaynaklanıyor.
Kedinin doğasında avlanmak var. köpek eğitilebiliyor avlanmasın diye ama kedi eğitilmez. bunu biliyorum benim de 8 yıl kedim oldu. ama kediniz dışarıda güvercin avlamamış
Güzel kardeşim benim kedim sokaktan bulup beslemeye başladım ne tasmasi var nede özel bir tür ne yapacaği umrumda değil yemeğini verip sokağa salarim çünkü zaten sokak kedisi ama evde besliyorum komşu o gelen kedinin üstünde benim adım mi yazuyor sokağa sürekli çıkıyor