@Kelgen; öncelikle Türkçemizi azıcık daha düzgün kullanmaya özen gösterirsek çok sevinirim. Bu kişisel bir ricamdır. Nokta ve virgül kullanımı gerçekten çok önemli.
Kimse kedilerinize suç bulmuyor. Kedlerin doğasında vardır avcılık. Burada tepki gösterenler, sizin bunu komik bir şeymiş gibi anlatımınıza takılıyor. Kaldı ki sonuna kadar haklılar. Forumda bir konu açıyorsanız, eleştirilere hazırlıklı olmanız lazım. Bir hayvanın avlanmasını espri olarak görüp konu açıyorsanız, herkesin buna aynı gözle bakmasını isteyemezsiniz. Bir arkadaş pitbul örneği vermiş ve siz "O pitbul acaba yaşar mıydı" demişsiniz. O kuşun sahibi de sizin kedinizi mi öldürsün şimdi? Yani olması gereken bu mudur? Bence biraz empati ve biraz vicdan muhasebesi yapmak hiç fena bir fikir değil.
Sayın moderatör benim konuşma tarzimda virgül var yada yok insanların beni anladığını düşünüyorum
Konuya gelecek olursak da ben herhangi absürt bir hareket sergilemedim yorumda yazan arkadaş benim kuşu kedi yeseydi evine C4 bomba koyar vururdum diyen kişinin bir suçu yok ben pitbuli öldürüdum kelimesi mi ağır geliyor insanlara