Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kişiyle 3 vardiya dönmez. Off, yıllık izin ve rapor gibi durumda patlar sistem.
hasany19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kişi 3 vardiya dönmez zaten 4 kişi lazım en az
OzgurAlp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah 8-16
Akşam 16-24
Gece 24-08

Saatleri arasında çalışabilirler ancak bir kişinin izin kullanabilmesi için çalışan personelin diğer vardiya devam etmesi gerekir bu da aylık bazda resmi mesai saatini aşar çalışan ileride bunu lehine kullanıp tazminat talebinde bulunabilir vardiyalar arası minimum dinlenme zamanı 12 saattir yasal olarak

Bir izin değiştirici personel ayarlamanız daha sağlıklı olur
Etkileyici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle 8 saat olduğunu bildirmişsiniz fakat 12 çalış 24 izin şeklinde bir sistemde de çalışanlar kendine vakit ayırabilir, iyi akşamlar 🙏
Çok teşekkürler arkadaşlar.

Çalışan personeller 8 saat üzerinden bir çalışma yapabilir miyiz dediği için yol araştırıyorum.

8 saat çalışma düzeninde en son izine geleceği zaman iki personeli 12 / 12 çalıştırarak izin olayını çözüyorum lakin bu sefer vardiya değişmiyor.

Bunun için en temizi 2 gündüz 2 gece 2 off sürekli değişme oluyor ama onda da arkadaşlar diğer türlü çalışma taraftarı.

Ek not : Arkadaşlar Allah aşkına şu olayda bile fikir vermek ya da hazırda olanı paylaşabilmek dışında her şeyi paraya çevirmeniz üzüyor bizleri.
Günde kaç arkadaşa yardımcı oluyorum anlatamam. Üstelik bazen saatlerimi alacak şekilde yardımcı oluyorum.

Şurada fikrinizi ya da hazırda bir çizelgeyi paylaşmak yerine 4, 5 arkadaş direkt fiyat teklifi gönderdi.

Elbette para kazanmak ister herkes, ama şu tarz şeylerde bari biraz insaniyet namına bir sunumunuz varsa fikir verin.