mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu artabilir elbette normal bir şey… fakat sürekli artış olacak diye bir kaide ile insanları oraya sürükleyemezsin… bu çok acemice bir konuşma stili. Sizin kafa yapınız ile ben kriptoda elrondu 14$ dan aldım 378 dolardan sattım ee bu demek değil ki kripto ve elrond sürekli artıyor kazandırıyor bende insanlara o zaman diyim kripto girin bir kaç günde paranızı 15 katı yaparsınız aradan çekileyim sizi dinleyip iş yapanların vay haline diyor sözümü bitiyorum bu saatten sonra ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim. .dd
Hiç kimseyi bir yere sürüklemiyorum, burada arkadaşın konuyu açma sebebi tavsiye almak, fakat ben yorumumu yaptıktan sonra "yatırım tavsiyesi değildir" diyorum. Bu demek oluyor ki, hiç kimseyi bir yere sürüklediğim yok, ben sürekli kazanıyorum, başkası sürekli kaybediyorsa ben ne yapabilirim, bir hisse satıyorum başka hisse alıyorum o da %100 artıyor. yani işi bilen birisi sürekli %100 kazanır, fakat bilmeyen birisi %100 kaybeder. Daha fazla muhattap olmayacağım ve lütfen hisse senedi işine girmeyin tamamen bataklık ben %1000 kar ile çıkıyorum hep DNJSADKONSAKMDŞLSAK