Merhaba,
Ben backtestleri php ile yapıyorum. Tradingview kullanmıyorum. Bir stratejinin en az 100 (mümkünse 1000) kez test edilmesi gibi koşullarım var. Eğer bu işe yeni başladıysan fiyatı çok eğip büken indikatörlerin, scalp yapılmayacaksa çok küçük zamanların zaman kaybı olabileceğini söyleyeyim. Çok şey yazabilirim. Stratejini kendi kendine belirlersen kalıcı ve doğru olur. Kendi stratejimin backtest çıktısını paylaşayım belki fikir olur. Bu görselde görünmeyen c# tarafında da mysql alanları var. Temelde market değişimlerinin, kırılımlarının, volatilitenin arttığı günlerin olduğu zamanları da kapsayan çok günlü backtestler başarılı görülür. Teknik bu işin bir kısmı. Asıl kısmı strateji. Bu nedenle bahsettiğin gibi tp'leri vb.'ni işe katman doğru olmuş. Başarılar.
r10 üyeleri, bu tür çalışmalarınızda beni etiketlerseniz fikir belirtirim.
Fikirleriniz için teşekkür ederim hocam. Bahsettiğim platform insanların kendi stratejilerini belirleyip kendi istedikleri pair ve zaman aralığında test etmesine olanak veren bir sistem. Ben de tradingview kullanmıyorum sizin gibi. Arka planda python kullanıyorum hesaplamalar için. Tekrardan teşekkür ederim, önerileriniz varsa açığım.