Altyapın varsa bu seviyelere sağlam makaleler yazarak 0 sermaye ile 2 ayda çok rahat ulaşırsın. Bilgin yoksa işte o zaman sıkıntı. Bildiğin işten devam et derim Adsense işi stresli iştir. Öyle hazır paket alıyım para kazanayım diye bir mantıkta yok. Kim diyorsa ona sadece bu soruyu sor : madem günde XX kazandırcak bir site/hizmet veriyorsun neden sen yapmıyorsun?
burda katılmadıgım bi husus var hocam,onu belirtmek isterim."madem günde XX kazandırcak bir site/hizmet veriyorsun neden sen yapmıyorsun? " sorusu aslında bu konuda pekte geçerli degil bence.çünkü sitelerin bisürü ekstra işleri + maliyetleri vardır.tasarım,içerik,reklam,sosyal medya vb... herkes,yüzlerce site açıp bunlarla ilgilenemez yani.parası var diyelim,emek/zaman açısından sıkıntılı bi süreç bu.ayrıca kendimden örnek vereyim,ben o durumda olsam zamanla ufak kazançlı siteleri satıp,daha büyük işlere girmek için kaynak yaratırdım.satış kategorisine bakıyorum mesela 2 yıllık kazancına satıyorlar siteleri.elimdeki sitelerden en düşük kazanç getiren 2-3 siteyi 2 yıllık kazancına satarsan girmek istedigin daha büyük/yeni işlere beklemeden girebilirsin.aksi durumda ise aylarca,belki yıllarca beklemen/borç alma/kredi çekmek filan gerekebilir.
konuya dönücek olursak,girdigin sektör bu konuda en önemli faktördür.her içerik aynı oranda kazanç getirmez,bagzıları daha yüksek bagzıları daha düşüktür getiri olarak.getirisi yüksek bi alan buldugunda ise balıklama atlarsan sonu hüsran olabilir.çünkü bi işe girmeden önce ilk yapılması gereken şey bence rakipleri incelemek.bagsı sektörlerde öyle rakip siteler oluyor ki onları geçip para kazanmak çok zor.geçemezsin demiyorum tabi ama onları geçmeye çalışırken harcadıgın emek,zaman,para ya degmeyebilir sonucu.kazançlı bi sektör + daha kolay geçilebilir rakipler bulmak en önemlisi.bence...