victoryksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bunun farklı bir versiyonunu Türkçe anlaşılır ve com bir domain ile düşündüm ama gümrük tarafı gözümü korkutuyor açıkçası. Hatta burada bir anket de açtım Amerikadan ürün getirmek ile ilgili ama çok fazla bir talep yoktu. Aslında güzel sistem. Yurtdışına giden ile gidemeyen ama dışarıdan ihtiyacı olanı buluşturuyor. Telefon tarafı girişte sorun oluyor mudur onu bilmiyorum.
Hocam ABD'den gelecek olan varsa elektronik dışı kıyafet ayakkabı vb. siparişlerim olabilir eğer yönlendirebileceğiniz güvenilir biri varsa tanışmak isterim.

Hızlıca cevap vereyim, ABD'den TR'ye giriş yapıyorsanız, istanbul havalimanında gümrük sizi durdurmuyor. Şöyle, uçaktan iniyorsunuz, checkout yapıyorsunuz bagaj hakkınız çok fazla oluyor zaten, ardından gümrük koridorundan geçiyorsunuz. Orada bir memur rastgele durdurup soruyor "Nereden geliyorsunuz" diye. ABD diyince tamam geçebilirsiniz diyor. Siz çok genç iseniz(ben 30+'ta gittim geldim) durdurma ihtimali olabilir. Ama 1-2 adet telefona kimsenin bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Oradan telefon isteyen de bir zahmet bunun riskli bir işlem olduğunu anlayıp "KUTUSU AÇILMIŞ" olarak istesin..