Çağırdıkları konu ile alakan olmadığını ispatlayacak bir şey yoksa elinde o zaman endişelenmelisin.
Hocam bozum işlerinde bir problem yaşanmadıysa endişelenmenize gerek yok. Birkaç ay önce beni de çağırdılar çok gereksiz bir konuydu sadece şikayet olduğu için çağırmışlar. Konuyu görseniz gülerdiniz.
Şu forumun en riskli işlerinden birisi bozum işleri. Düşünsene *********** bir kart patlatıyor, senin üzerinden çaldığı parayı aklayabiliyor. İsterse binlerce lira kar bıraksın ama yapılacak iş değil bana göre. Eğer yaptığın satışlar ile ilgili çağıracaklar ise, fatura kesiyor musun diye de sorabilirler. Kesmiyorum dersen orası da ayrı bir sıkıntı
Mevcutlu, hazırlıklı getirileceğin bildirildiyse büyük ihtimalle şüphelisin. Kripto bozum, al-ver işleri çok riskli.
Elektronik materyal goturmeyin el koymasınlar bide battaniye yastık alın 1 gün nezarete atabilirler temiz olsun
şirketsiz bozum işlerinde çok patlayan oldu aranan birine para gönderip vs geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım çok önemli bir şey değildir çok büyük ihtimalle para transferlerinden kaynaklı gibi duruyor.