Yasal olarak belirtmem gereken uyarıları belirttim. Ki bu işlemi yapıp "ben sadece cihazın içindeki verileri güvenli bir şekilde silmek istiyordum, bu öneri nedeniyle cihazım kullanılmaz hâle geldi" diyen kimse benden tazminat talep edemesin diye.
Konunuzun başlığında 'İphone verileri nasıl geri getirilmeyecek şekilde silinir?' diye sormuşsunuz. Ben de yardım amaçlı 1. öneriyi, ardından daha kesin olması için isterseniz yapabileceğiniz 2. öneriyi sunmuşum. 2. öneri ise ilavedir. Yani sonraki günlerde geri döndürülemez bir şekilde verilerinizi yok etmeye ihtiyacınız olursa diye kullanabilmeniz için eklediğim bir ek bilgi. Bu konu sadece size özel değil. Bu soruyu soran ve cevabına ihtiyacı olan her kimse içindir. Amacım konu başlığındaki sorunuza cevap vermek ve bilgi paylaşımında bulunmak. Cihazı satmanızı atlayarak, kullanabileceğiniz bir bilgi vermem bile fazla ise bence kimseden bir şey öğrenmeyin. Neden size durduk yere şaka yapayım? Profilimi kontrol edebilirsiniz. Bu güne kadar yaptığım bir şaka veya tiye alma görebilirseniz sizi kutlarım.