Merhabalar,
Üç sene önce bir müteahhit'e 2 daire için 80bin dolar ödedim. Bina %90 tamamlanmış haldeydi yalnız tapu çıkmamış daha. Bizde bu müteahhitin ofisine gidip ödemeyi elden yaparak sadece bir kağıda kaşeli imza attık ödemeyi yaptığımıza dair. Daha sonra bu binanın üzerinde bulunduğu toprak sahibi ölünce, toprak sahibinin kızı babamı kandırdılar, babam yaşlıydı imza attı toprakta hakkım var diyerek müteahhiti mahkemeye veriyor. Biz parayı verdikten 2 hafta sonra bina yapımı duruyor, çünkü mahkeme kararı bekleniyor. Gel zaman git zaman bu bina öyle kalıyor ve müteahhit ortalarda yok, müteahhit ile telefonda görüştüğümüzde kendisi bize mahkemeyi bekliyorum diyor. Müteahhit uzun zamandır il dışında ve benim gibi mağdur olan çok fazla insan var bu bina yüzünden. Paramızı istiyoruz vermiyor, sürekli bir oyalama peşinde kendisi. Bu konuda ne yapabiliriz? 3 Senedir ailecek perişan durumdayız, bize bir yol yordam gösterirseniz veya bu sorunu çözebilecek bir avukat arkadaş var mı
Ayrıca R10 halkı siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?