Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babamla şöyle anlaştık; arsa satılacak ve ev alınacak, ben baba senin üstünde kalsın nikahlı olduğumuz için eşime de yapsan yarısı benim oluyor dedim ama öyle kabul etmedi eşimin üstüne olacak şekilde ev alacağız. Olmasını istemediğimiz kötü bir şey olursa sözleşme yapalım dedim ve ev eşime bırakılacak şeklinde kağıt imzalayacağım dedim.
Arsa mütahite falan verilebilecek bir arsa olmadığı için emlakçıların biçtiği tahmini değeri olan 2,5 milyon civarına satılacak ve alınabiliyorsa ev alınacak eksik kalırsa ben tamamlayacağım.
Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim, bazı yorumlar ağlattı beni.
İnsanın 34 yıllık hayatında ilk defa aile görmesi, ailem var diyebilmesi ve buna alışması kolay bir şey değil, bunu bana sonuna kadar hissettiren kayınpederim yani babam ve kayınvalidem, anneme de saygılarımı sunuyorum.
Allah gerçekten herkesi anlayışlı kendi evladı gibi sevecek kayınpeder kayınvalideyle karşılaştırsın çok çok önemli. Sevindim senin adına hocam inşaAllah her şey gönlünce olur