Canozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık kayın pederin değil baban öyle düşün 10 ekimde evleniyorum Aynı süreç kıt kanat imkanlarla ne istedilerse yapmak için elimden geleni yaptım. Allah nasip ederse 14 gün kalmış şimdi dikkat ettim
Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hayatımda ilk defa baba kelimesini kullandım, bu çok değişik bir his.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size vermiyor herkes kızının rahat etmesini ister destek olmak ister kızına veriyor. bu tip teklifleri kabul etmek aile birliği açısından daha makuldür.
WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayinco yokmu hocam olay cikarmasin
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende al ilerde kendine ev yaptırırsın hem iki tarafinda gönlü olur
almazsan adam sana gönül koyabilir. art niyetli olsa adam böyle bir teklif sunmaz.
sonuçta onunda kızı oda rahat yaşasın istiyor.
BerkAkcaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani hocam genel olarak birinden borç alınca onun yüzüne bakarken hep mahçup olma hissi olur bende de ama sonuçta evlenmişsiniz, sizin de babanız artık. İyi niyetli söylediğine şüphem yok. Bence biraz daha düşünün ama direkt kafadan "yok asla almam" kafasında olmayın. Hayırlı olsun tebrik ederim bu arada
sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah gönlüne göre versin diyenlerin duası tutmuş olabilir. Gönlünüze göre ne güzel bir kayınpeder vermiş. Bence yabancı biriymiş gibi değil, sizi seven destek olmak isteyen bir baba olarak görün derim.

Şu ekonomik sıkıntıların olduğu zamanda size destek olmak isteyen birisini kırmak çok hoş olmaz. Yinede bana düşmez kesinlikle ama; siz ne kadar iyi niyetli yaklaştığınızı konuda yazdığı kadarıyla anlayabiliyorum. Kayınpederinizde size iyi niyetle yaklaşıyor bence. Oda herşeyden önce insan ve baba. Bir çok şeyin farkında birisi ki size bu teklifi kızımın mutluluğu için diyip sizi ezmeden en münasip dil ile anlatmış, teklif etmiş.
Chapa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kabul et. Hayat kısa kuşlar uçuyor. Önemli olan senin ve eşinin mutlu olması. Sonuçta o da kızının mutlu ve huzurlu olmasını istiyor.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her kayınpede yapmaz bunu. Çoğu yolma peşinde
DijitalMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli insan, ömrün boyunca yalnızlığa alıştığın için sana bu abes geliyor olabilir. Ancak bu gayet doğal bir durum, emin ol sana güvenmeseler böyle bir şey teklif etmezler. Değerini bilmeni isterim, evi hanımının üzerine yapabilirsin. Çözüm çok. Böyle şeyler için kendini üzmene bile değmez. Rahat olmalısın
Win adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı bir serzeniş, fakat bilmelisinki yaşam şartları her geçen gün zorlaşıyor.

Kayınpederin bellki anlamış senin karakteristik yapını zaten yoksaysa kızını vermez yada daha böyle yaklaşmazdı ileride çoluk çocugun olur şu olur bu olur, evliliğin maddiyat temeli yerine göre güçlüdür.

Gülerek, severek bir ömür geçirmek varken zorlanarak kısarak yaşamakta mutsuzluk getirir bu sebebten fırsat varken gerekeni yapın.
nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağabey, bu zaman boyunca doğru dürüst olduğun için hayat seni mükafatlandırmış. Karma resmen demiş ki "Buraya kadar elinden geleni yaptın artık yeter, şimdi biraz soluklanıp hayatın tadını çıkarma zamanı." Teklifi kabul edip evi de hanımının üstüne yap. Kadını da ailesini de başının üstünde tut. Bir ömür mutluluklar.
Teşekkür ederim, yazdıklarınız ağlattı. Kendilerini 1,5 senedir tanıyorum ama bana anne baba şefkatini hep verdiler. Kendi oğulları bunları çok kez kandırmış dolandırmış,epey paralarını yemiş hatta eşiyle bir olup aşağılamış vs.
Ama bana karşı çok iyiler, dakika başı arayıp oğlum oğlum derler, ufak omzum darbe almıştı, iki gün envaye çeşit bakmaya çalıştılar vs vs. Yıllar sonra annem babam oldu, eşimi de çok seviyorum .
Red etmek evet çok ayıp ama içimi dökmem gerekiyordu, şiştim resmen.
OguzhanLevent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ömür mutluluklar hocam. Bu işten sanırım en içinizi en rahat şekilde çıkabileceğiniz durum kayınpederin teklifi kabul edip tüm tapuları yenge hanımın üstüne yaptırmak olacaktır.
BatuhanCLSKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kayınpederinde bir baban sonuçta seni damat değil oğlu olarak görüyor seninde evladın olunca evin varsa vermek istemezmisin öyle düşün ayıp hiçbirşey yok Aile güzel şeydir el el kol kola hayata devam etmenizi istiyor.
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kabul edip evi yengenin üzerine yapabilirsin. herkesin içi rahat eder.
Tabi ki eşimin üstüne yapacağım, kendi üstüme öldürseler yapamam, elim yüreğim gitmez zaten. Hatta direkt kızına ver bana değil diyeceğim.
cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam noktayı koymuş kesinlikle katılıyorum, size değil kızının huzuru için veriyor reddetmeniz babayı üzecektir. Haliyle sizin bu tür destekleri kabul etmediğinizi bildiği için sizden habersiz başka şekilde yardımcı olmaya çalışacaktır buda karmaşıklığa sebep olabilir.
OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence hemen kabul et hocam çünkü hem sizin açınızdan hemde kayınpederiniz açısından iyi olur kayınpederde iyiymiş MaşAllah Allah mutluluğunuzu bozmasın
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen şuan bencillik ediyorsun kayınpederin seni değil kızını düşünüyor ve haklı olarak kızının iyi yaşamasını istiyor. Senin de böyle imkan varken gurur yapıp almaman hata olur. Ki zaten gurur yapmak kibirlenmek ben her şeyi yaparım ederim demek günah.

Yardımlaşmaktır bunun adı yardım almakta kesinlikle kötü bi şey değil hele senin durumunda

O yüzden kayınpederini kırma de ki vermek istiyosanız kızınıza veriyosunuz onun üstüne yapalım de. Sana tavsiyem bu olur

(Bu arada aynı olayı yaşadım kayınpederdr alanyada hatta dünya iyisi insanlar )
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu size değil kızına verdiğini düşünürseniz ortada bir problem kalmayacaktır. Bunu direkt kızına da söyleyebilirdi ama orada da sizin gönül koyabileceğinizi düşünüp direkt size yapmış bu bile bence art niyetli olmadığını gösteriyor. He çok rahatsız olduysanız alın evinizi sonrasında kredi ödüyormuş gibi her ay belli bir miktar ödeme yapın bu sizi de rahatlatacaktır diye düşünüyorum.
teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne iş yapıyorsun, kaç para kazanıyorsun bilmiyorum hocam.
2018'in sonuna kadar bir dönem Antalya'da yaşadım. O dönem kaldığım daireye bugün 55.000 TL kira istiyorlar.
Babanın da kızının rahat etmesini istemesi gayet normal.
Zira ne iş yaparsanız yapın, bu ortamda rahat yaşamak arada gidip 7 mehmet de, sıralı kebap'ta kendinizi şimartmak için bence o arsaya ihtiyacınız var.
Evin olursa Antalya'da çok keyifli yaşarsın. Kirada oturarak rahat yaşamak pek mümkün değil Antalya'da bana göre.
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam artık baban oluyor yani ayrıca kızına veriyor ve o arsada kızınında hakkı var zaten
Bence eşinin üstüne al ve noter de şöyle bir kağıt imzalat bu arsa gelecekteki çocuğum 18 yaşına girene kadar eşime ,18 yaşından sonra çocuğuma aittir diye . İleride senin yaşadığın zorlukları çocuğun yaşamaz ❤️
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Byhalil; anlattıklarında kendimi gördüm resmen. 2012 senesinde evlendim ben de. Kız istemeden önce aileler tanışırken, kayın pederim bana, "Ben kızıma ev isterim, alabilecek misin" demişti. Ben de köprüyü geçene kadar ayıya dayı denir hesabı, alırız tabii dedim. Fakat nerde bizde o para. Evlendikten bir süre sonra, kayınpeder bütün aileyi topladı. Ben, hanım, kayın peder, kayınvalide, kayınço, gelin hep beraber salonda oturduk. Kayınpeder dedi ki, "Oğlum sen de aileden birisin. Biz oğlumla birlikte bir yazlık alacağız Foça'da. Sen de katıl üçe bölelim" dedi. O ara inanılmaz borç içindeyim (gerçi hala aynı ama neyse, konumuz o değil ). O kadar utanıyorum ki anlatamam. "Baba bizim kendi planlarımız var, teşekkür ederim" diyorum ama yok, o kabul etmiyor. 1 saat ecel terleri döktüm resmen. En sonunda ikna oldu ve bıraktı.

Senin durumun biraz daha farklı anladığım kadarıyla. Kayınpederin, arsa benden ev senden diyor. Bu durumda seni etkileyen çok bir şey olmamalı. Eğer arsa dediğin gibi değerliyse, bir müteahhitle anlaşabilirsin. Tabii kayınpederinden arsayı, senin değil kızının üzerine yapmasını isteyebilirsin. Eğer bunu istemiyorsan, benim yaptığım gibi yapıp, "Baba teşekkür ederim ama ben böyle bir şeyi kabul edemem. Benim hep hayalimde olan şey, bir şeyleri kendi başıma başarmam istememdi. Bu yüzden ne yaparsam kendim yapmak istiyorum. İsterseniz siz arsayı eşime hediye edin. O nasıl istiyorsa öyle kullansın. Benim hiçbir beklentim yok. Fakat ben ileride kendim başarmak istiyorum" diyerek, işin içinden sıyrılabilirsin.
netlook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık siz o ailenin bir ferdisiniz, ne güzel ki sizi oğulları gibi görüp, güvenip böyle bir teklifte bulunmuşlar, herkese nasip olmaz. Sizin bu teklifi kabul edip mahcup olmamak içinde kızlarını yani eşinizi sonsuza dek mutlu etmek olacaktır, sizden başka bir şey beklediklerini düşünmüyorum.
Evini kizina hediye etsin kayinbaba, oldu bitti!
onurdurmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne gururundan adamın kızına yardım etmesini sağlıyorsun , ne motorunu satıyorsun , ne de başka yol. Gururda gurur ne gururmuş hocam. Dünya evine giriceksin . Tek başına yaşamayacaksın. Gururu bir kenara bırakmalısın ve güzel bir şey bulmalısın.
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ve eşin bir aile kuruyorsunuz. Bu konuyu eşinle konuşman ve anlaşmanız lazım öncelikle. Sizin aileniz artık siz ve eşinizden ibaret ve inşallah çocuklarınız olduğunda onlar dahil olacak.
Rahmetli babam şöyle derdi: "herkes mutlu olsun, evinde olsun" Bu şekilde çekirdek aile kurumunun asıl aile olduğunu düşünüyorum. Ailelere büyüklere hürmet başka bir şeydir, ama aileler yeni kurulan aileye karışmamalıdır. İhtiyaç varsa destek olunur veya maddi imkanlar çok genişse hediye verilir ve hesap sorulmaz. Ama genellikle pek böyle olmaz.
Evlilik ile ilgili olarak senin ve eşinin katkısının ne olacağı ile ilgili de konuşup anlaşmalısınız. İkiniz de çalışıyor musunuz bilmiyorum. Bu sizi ilgilendirir. Benim görüşüm iki tarafın da bütçeye bir şekilde katkı sağlaması gerektiği şeklinde. Sonra iki tarafın da ailesi olmadığına göre eşinin ailesinin bir katkısı olacaksa karşılıklı olarak aranızda konuşup karar verdikten sonra kayınpederinle eşini de alıp birlikte konuşmalısınız. Hatta sadece eşinin konuşması daha uygundur. Eğer, ataerkil bakış açısı ile seni aile reisi olarak görerek sana bir arsa verirse ve sen de o arsayı satıp yersen üzülür ama hukuki olarak sana bir şey diyemez. Ama bu işler böyle olmaz, bir arsa verdikten sonra tüm hayatın boyunca artık sana bir arsa vermiş olacak. Evliliğin bir döneminde şu anki cicim ayları geçtikten sonra "babamın arsası" sözünü duymayacağını buradaki "al lan al ne güzel arsa mis gibi" diyen arkadaşlar garanti edemez. Bu tür konularda zaman içinde ne olacağını iyi düşünmek lazım. Diğer taraftan arsayı almaz ve bu maddi başlangıç desteğinden mahrum kalırsan ve sıkıntıya düşersen de bu defa ya "o arsayı almadın kardeşim aldı yedi şimdi biz ortada kaldık" gibi bir veryansın ile karşılaşabilirsin 3 5 sene sonra. Her durumda bir fırsat ve bir potansiyel tehlike ile karşı karşıyasın. Bundan sıyrılmak zor. Herkesin iyiniyetli olması varsayımı altında bunları yazıyorum. İyiniyetli insanlar bu şekilde sonradan bir duruma göre kendilerini haklı görüp çok farklı davranabiliyor.
nihai tavsiyem arsa eğer miras şeklinde eşine düşüyorsa yani karşı tarafın mal varlığı çok iyiyse ve bundan çocuklarını faydalandırmak istiyorlarsa eşinin üstüne yapmalarının seni mutlu edeceğini ve çocukları için bunu yapmaya hakları olduğunu söyleyebilirsin. Bu arsa ile ilgili de hiç bir baskı ya da yönlendirmeyi kabul etmeyeceğini ve bundan zor durumda kalınca veya bir şekilde ihtiyaç olunca aileye katkı olarak faydalanmak dışında bir yükümlülük kabul etmeyeceğini de bir şekilde ifade etmelisin. Bu şekilde alabiliyorsanız eşinizin üstüne alın. Diğer türlü "para olsun ne olursa olsun gelsin" yaklaşımı hiç beklenmeyen sonuçlar doğurabilir. Almayın demiyorum çok uzun uzun anlattım lütfen iyi değerlendirin.
Mutlu huzurlu bir evlilik geçirmenizi diliyorum.
yunusemrekula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizimkisi kumar parası istiyor, ulan ne kayınpederler var bee
dew1912 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bir araba aldım damat ilan vermişti onunla görüştük o satışa koymuş o ilgileniyordu arabayı kayınpederinin arabasıymış arabamı satın peşinat yapın kalanı kredi cekip ev alınsın diye acıkcası şaşırmıştım ama şanslısınız ki size böyle teklif yapılmış kabul edip etmemek sizin takdirinize kalmış
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kızına versin evi de eşinin üzerine yapın.
sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evi kızının üzerine yapacak bunda sorun yok. Ama öncesinde evleneceğin kişiyle enine boyuna konuş.
Bu durumu sonradan başına kakmalar laf sokmalar vs gelirse o zaman sıkıntı...
MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eşinin üzerine yapmasını söyleyin bencede, ev de olsa ileride eşimindir sizindir o gibi güzelleme yaparak işi çözersin kiradan kurtulursun. Bu tür durumlarda olumsuz davranmak, artı değil eksi getirir.
Coksakatvar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam herkesin ailesi farklı benim babam enişteme evini tadilat yaptı anahtarı verdi al sizin dedi ben de herkesi kendi ailem gibi sandım ev alırken gittim kayınpederden 50 bin istedim(babamdan beş kat varlıklı) ama yokuş yaptı vermedi parayı. Kayınpederin benim babam gibiyse kızı için yapıyor zaten benim kayınpederim gibi olsaydı öyle bir şey demezdi.
zoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arsayı satıp evi alın sonra da evi eşinizin üzerine yapın. İki tarafında gönlü olsun sizin de içiniz rahat olsun.
Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir aile oluşmuş artık alırsan normal bir durum.
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımı reddetmeyin hocam, size de hayrına vermiyor sonuçta onun kızı rahat etsin diye bu teklif.
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinin satıp kızının üzerine daire almasını söyleyin. Bu süre zarfında kirada oturun ve sonrasında taşının. Bunda gurur yapacak birşey yok.
Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evli biri olarak tavsiyemi diyeyim , kabul et. mesafe gibi anlayacaklar arada ki bağı güclendirmek için güzel olur senin için . sende farkındasın aslında biraz kabuğu kırmak lazım inan cok daha rahat ve mutlu hissedeceksin . zaten çalışkan düzgün biri oldugunu buradan anlıyorum , gerisi sende artık
celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki başka bir kardeşi var mı nişanlınızın? Eğer varsa ileride bir sıkıntı çıkarabilir. Veya kayınpederinizin başka aynı değerde mülkü var mıdır? Varsa diğer kardeş(lere) yetiyorsa problem olmayacaktır. Eğer kabul edersenizde nişanlınızın rahat etmesi için kabul ediyorum ve alacağımız evi onun üzerine yapacağım diyebilirsiniz.
CarlB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam olarak ilişkiniz nedir bilemem ama bu arsayı alsanız %99 ilerde sizin başınıza kakılacak. İşte en ufak bir tartışma veya gerginlikte bunun lafı edilecek. Hatta hiç olmadık işler olur. Arsanın parası geri istenebilir. Tabi siz bilirsiniz ama ben kimsenin parasıyla iş yapmam.
Bu gurur utanılacak ezilecek birşey değil
Aile büyüğü baba veriyor alınır
Sen almıyorsan kızına versin
Herkesin karşına böyle güzel ve cömert insan çıkmaz teşekkür et ve bir kaç kat saygı göster.
Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kabul edin hocam bazen istemediğimiz şeyler kendimiz ve yakınlarımız için daha iyidir.
KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıp eşinizin üzerine yapın hocam. Evlendikten sonra ilk yıllar gerçekten çok zor geçiyor. Kira falan gerçekten çok zor.
MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baban zengin olmayabilir ama kayınpederinin zengin olması senin elinde 😂
ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size değil kızına veriyor. Bence bu tarz düşünceler saçma sapan kadir inanır erkekliği olarak görürüm zamanında bende aynı hataları çok yaptım 🙂 keşkeler ile dolu hayat yaşamak istemiyorsan kabul et.
BY_TURKER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birisinden herhangi birşey almıyorsun, yuva kuruyorsun ve kızın babası yani kayınbaban olacak kişi maddi bir birikim yapmış ve bunu daha rahat yaşam sürmesi için kızına saklamış ve evlilik yaşı gelidiği için veriyor.

Sende birgün baba olduğunda anlayacaksın. Evladın için maddi veya manevi bir birikim yapıp vermek istediğinde evladına veririsin. Kızın babasına şunu söyleyebilirsin. Baba ben bu birikimi kazanmadım. Geçmişte kimseden para vs... hiçbirşey almadım. O yüzden ilgili arsayı sen sat. Parası ile de sen düşündüğün konutu al senin üzerine veya kızının üzerine yap. Birgün alma imkanım olursa ben kendi param ile almak istiyorum dersin. Ne sen ne de kayınbaban kırılır. Bilakis hem mala mülke önem vermediğin hem de değerlerine bağlılığın ile takdir görürsün.

Ayrıca günümüz şartlarında böyle kayınbaba bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Hayırlı olsun şimdiden kardeşim.
t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni çok iyi anlıyorum, yarın öbürgün ufak bir kavgada laf ederler diye almak istemiyorsun. Ama malesef rahat bir hayat için kabul etmek zorundasın. Böyle kayınpederde yok açıkcası, çoğu baba kızımı evlendireyim de damat baksın biz rahat edelim kafasında. Büyük ihtimal bir Avrupa kafası var kendisinde.
Voli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah herkese böyle düşünceli kayınpeder nasip etsin...
yurekli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşa gurur yapmaya gerek yok, kabul etmelisiniz.
holyeagles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kayınpeder aklı başında bir insan hayatı sizden daha çok görüp yaşadığı için kızının maddi olarak zorluk çekmesini istemiyor doğal olarak. Boşanmaların sebebi genel olarak maddi geçimsizlikten çıkar bunu unutmayın. Kızının hayatı için yardım ediyor size herseye düşünüp iyice tartın ona göre karar verin. Kendinizi sadece mutlu etmeyeceksiniz artık aile olmak böyle bir şey.
NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kolayı var. Arsayı eşinize versin siz onun adına işlem yapın. Almamış olursunuz (:
AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsınıza siz mutlu edin değil kızı mutlu hayat yaşasın diye veriyor. Ve güvenip teklif etmiş. Geri çevirmek sizi daha erkek yapmaz aksine ahmak yapar. Çünkü hanımefendiyi eşinizi rahat ettirmek istersiniz değil mi ? öyleyse alın.
Zeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle güzel düşüncen için seni tebrik ediyorum, ve emeğine sağlık diyorum, evet insan her şeyi kendisi yapınca ve hiç istemeyince, istememeye başlıyor gerek duymuyor, bunu doğru bulmuyor, sana hak veriyorum gerçekten arada bırakan bir konu tam olarak net bir şey diyemiyorum umarım doğru kararı verirsin düşündüm ama ne diyeceğimi bilemedim 😊
JTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gurur yapılacak bir mesele değil bazen karakterden ödün vermek gerekiyor. Kesinlikle kabul edin.
Babamla şöyle anlaştık; arsa satılacak ve ev alınacak, ben baba senin üstünde kalsın nikahlı olduğumuz için eşime de yapsan yarısı benim oluyor dedim ama öyle kabul etmedi eşimin üstüne olacak şekilde ev alacağız. Olmasını istemediğimiz kötü bir şey olursa sözleşme yapalım dedim ve ev eşime bırakılacak şeklinde kağıt imzalayacağım dedim.
Arsa mütahite falan verilebilecek bir arsa olmadığı için emlakçıların biçtiği tahmini değeri olan 2,5 milyon civarına satılacak ve alınabiliyorsa ev alınacak eksik kalırsa ben tamamlayacağım.
Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim, bazı yorumlar ağlattı beni.
İnsanın 34 yıllık hayatında ilk defa aile görmesi, ailem var diyebilmesi ve buna alışması kolay bir şey değil, bunu bana sonuna kadar hissettiren kayınpederim yani babam ve kayınvalidem, anneme de saygılarımı sunuyorum.