Selamlar,
Vereceğim facebook hesaplarına girerek sayfa açma işi verilecektir.
Sayfa sayısı olarak hesap ne kadar sayfa açmaya izin veriyorsa o kadar açabilirsiniz.
Sayfa açıldıktan sonra tüm sayfa detayları doldurulması gerekmektedir. Doldurulması ve eklenmesi gerekenler aşağıdaki gibidir.
Sayfa adı (ben vereceğim)
Kategorisi (önemi yok rasgele)
Sayfa açıklaması (random birşeyler)
Telefon no: (sallanacak)
Web Sitesi (sallanacak)
Adres Bilgileri (sallanacak)
Çalışma Saatleri (devamlı açık)
Profil resmi
Kapak resmi
Etkileşim Butonu (mesaj gönder seçilecek)
Sayfa oluşturulduktan sonra yapılacaklar;
3-4 adet random resim paylaşılacak post olarak.
Hakkında kısmından gerekli tüm bilgiler doldurulacak. Hepsi sallanabilir.
Günlük 100 adet alım yapacağım. Sayfaları oluşturacağınız hesapları ben vereceğim.
Sayfa başına 7 TL teklif ediyorum. Bu işlemlerin yapım süreci 5-7 DK arasındadır sayfa başına. Daha yüksek tekliflerle ilgilenmiyorum.
Otomatik olarak sayfa açabileceğiniz oluşturma kodunu verebilirim. Bir sefere mahsus bağlanıp göstereceğim ne şekilde sayfa açacağınızı. Lütfen sallayacak, olmadı, işim vardı vs diyecekler yazmasınlar.
Hiç kimse birbirini beklemek zorunda değil anlaştığım kişilerin peşinde koşmak istemiyorum. Tüm detayları yazdım. İşi bilen arkadaş yaparsa zaten yazdığım süreçten çok daha kısa sürede yapabileceğini bilir.
Ödemeyi sadece iş tesliminde sağlıyorum anlık olarak. Sayfaları almak için size link iletiyorum o linke açtığınız sayfalardan yetki veriyorsunuz. Verdiğiniz sayı kadar ödeme sağlıyorum.
İhtiyacı olanlar PM ile ulaşabilirler.