off-topic kısmını kapatın diye birşey demedim verilen kararların uygunsuzluğu ve saçma konuların açılmamasını talep ettim bu forumda bulunmak hepimizin doğal hakkı bulunduğumuz yeri eleştirmekte fikir ve düşünce özgürlüğü kapsamında kimseye hakaret etmedim verilen kararların akıl ve mantık çerçevesinde olmadığını kendi görüşümü belirttim herşeye at gözlüğüyle bakıp olan herşeyi kabul etmekten vazgeçin eleştirin korkmayın özgür ruhlu bireyler olarak yetişin sadece rahatsız olduğum konuyu dile getirdim ben kimse beni yemeyecek bunları yazdım diye
hayır işi ? islama göre hayır bu şekilde yapılmaz görüyoruz ki forumda birçok insanın 250 türk lirası için mesajlar yağdırdığını bu utanç verici bir tablodur hayır işiylede alakası yoktur insanlara çalışma azmi yetenek el becerisi düşünme zekası vermek yerine 250 liraya tamah etmesini sağlayarak daha fazla günaha girmiş oluyorlar
Yok size dememiştim aslında off-topic şeyini. Albayrak yazmıştı, ona binaen demiştim. Arada karıştı kime ne dediğim alıntılamak ile uğraşmadığım için. Size tepki, bırakın yapsın, buna bu kadar aşırı tepki gösterecek bir şey yok. Sonuçta gerçekten ihtiyacı olan birinin cebine bir şey girecekse yapsın.
Geçen ben de bir konu açmıştım. 1 saat süre verdim. Tek şart sevdikleri bir şarkıyı paylaşacaklardı konuya o kadar. Öğrenci kartı istiyordum bir de. 8. sınıfa giden bir kız öğrenci kardeşimize çıktı şansa. Çok şaşırdım, mutlu da oldum. Bu şekilde açılabilir belki konular. Etiketleme olayı bana da çok itici geliyor.