Dilencilik ile ne alakası var bunun anlamadım. O zaman Instagram da kapatılsın. Orada da çekiliş mekiliş bir şeyler yapıyorlar ya hani. Arkadaşın gönlünden kopmuş. Ayrıca Off-Topic kapatılırsa emin olun forumun etkileşimi ve de forumda kalma süresi inanılmaz bir düşüş gösterir. Forum yetkilileri her şeyi sizden benden iyi biliyorlar merak etmeyin.
He bu arada etiketleme olayına ben de karşıyım. Onda başka bir neden arıyorum. Ben mesela böyle şeyler yaptığımda. Kimseyi etiketletmiyorum. 1 saat diyorum süreye de. Popülerlik değil çünkü inanın ki amacım. Etiketletenlerin ve süreyi 1-2 gün yapanların amaçlarından birisinin de popülerlik olduğunu ben de düşünüyorum. Ama yine de bir zarar ziyanı olmaz yapsınlar, sonuçta hayır işliyorlar.
Valla arkadaşın konusunu da inceledim de şöyle. Etiket atmayan herkese tek tek cevap vermiş etiketi unutmayın diye, biraz da zorlamış.

Ben böyle bir şeyde aman yanlış anlaşılmasın amacım popülerliğe girmek değil diye yorum dahi yapmıyorum kendi konularıma.