SistTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman Bey merhabalar, 16:00 a kadar ilgili problemin çözümlenmemesi durumunda özellikle haber sitelerimizin Basın İlan Kurumu şartları gereği yasal zorunluluğu olarak ilgili tüm makamlara gerekli başvuru ve müracatlarımızı yapacağız. Sistemlerde arıza meydana gelmesi ayrı birşey, muhattap bulamamak, müşterilerimize cevap verememek ap ayrı birşey ! Müşterilerimize cevap veremiyoruz ! 8 senedir sizlerle çalışıyoruz. Özel mesaj olarak fiziksel sunucumuzun fiziksel olarak bulunduğu veri merkezini yazar mısınız ?
Merhaba,
Sabırlı bir şekilde sorunun çözülmesini beklemek ve gelecek açıklamaları takip etmek, bu durumda doğru bir yaklaşım olabilir. Bir problem olduğunda, istediğimiz saatte düzeldiğini henüz göremedim. Muhatap bulamamanızı, personellerin tamamının sistemi tekrar ayağa kaldırmaya çalıştıkları şeklinde yorumluyorum, ki bu normal bir durum gibi geliyor. Sorun yaşadığınızda size cevap verecek bir kişiye mi ihtiyacınız var, yoksa sorununuzla ilgilenecek birimle mi? Bu, önemli bir soru olabilir. İlgili firmadan hizmet almasam da, düşünce eksikliği beni şaşırttı ve bu konuda sessiz kalamadım. Geçmiş olsun.