Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink botları kendi ana sitenize basmanızı önermiyoruz.
Kısa sürede yüksek sıralamalara evet ulaşılabiliyor ancak 1-2 ay sonrasında hızlıda bir çöküş yaşarsınız.

Bu backlink botlarını rakiplerinize veya yaptığınız diğer backlink çalışmalarının katman sistemlerinde kullanabilirsiniz.

Comment backlink yazılımını kullanabilirsiniz bunun için @Gkc Technology;
Ek olarak bütçe konusunda sıkıntım yok daha kapsamlı bir şey arıyorum diyorsanızda GSA Search Engine Ranker ve Scrape Box göz atabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederiz.😊 ancak anlatım tarzınızda bir yanlışlık var. Yorum backlinkler direkt olarak ana siteye alındığında zarar verecek diye bir durum yok. Burada dikkat edilmesi gereken durum yüksek link çıkışına sahip sitelerden almamak. Bizim programımızda semrush üzerinden link toplandığı için bu bir miktar önlenebilir.

Hem ana siteye hem de paravan bloglar üzerinden yorum gönderdiğim web sitesi 2 yıldır birinci sayfa birinci sıradan asla ikinci sıraya bile düşmüyor. Sektör Türkiye’nin en zor sektörlerinden birisi olan “takipçi” sektörü.

yani demem o ki, yorum backlink hakkında olan düşünceleriniz tam olarak doğru değil.