Türkiye haksız, kontrol etmeye çalışan tek ülke, Change.org yazalım vs. falan gördüm.
Arkadaşlar siz neyi niye anlamak istemiyorsunuz anlayamıyorum.
Tane tane tekrar yazayım:
Türkiye Cumhuriyeti Devleti PayPal'a çözüm için sunduğu yöntemleri PayPal, "
KABUL ETMİYORUM" diyerek reddiyor ve Türkiye'de
FAALİYET GÖSTERMEMEK adına adımlar atıyor.
Sözünüzü ve talebinizi ileteceğiniz yer
Türkiye Cumhuriyeti Devleti DEĞİL.
Sözünüzü ve talebinizi ileteceğiniz yer
PayPal OLMALI
Dün akşamdan beri yazılanlar ya okunmamış ya da anlaşılmak istenmiyor gibi bir durum var sanki. Çok garip.
baskı yapmaya,ikna etmeye çalışılacak biyer varsa bu malasef paypal.bi muhalif olarak çok net söyleyebilirim ki,bu konuda hükümetin suçu olduguna inanmıyorum.yani devlet izin vermiyor degil,paypal gelmiyor.kapalı kapılar arkasında ne işler dönüyor,ne hesaplar yapılıyor bilemiyoruz tabiki.ama sorun net bi şekilde paypal kaynaklı.herşeyi geçtim,hükümetin onları ülkeden kovdugunu düşünün.adamlar ne yapardı hesaplarımızı kapatırken?gerekirse bi tık üstü kapalı olarak ; biz aslında sizle çalışmak istiyoruz,sizi magdur etmek istemeyiz ama mecburuz çünkü ülkeniz bize böyle böyle yapıyor diyerek halkı yanına alırdı.o zaman devlet yetkililerine gidip baskı yapardık...bizi istemeyen sevgilinin peşinden koşmak gibi,adamların peşinden koşmak saçma bence.belliki bizi istemiyor adamlar
Tam olarak bu alıntıda olduğu gibi 1: "
Yani devlet izin vermiyor değil, paypal gelmiyor."
Hala devlete bir şey iletmeye çalışma çabası yersiz.
Devlet zaten "ben varım" diyen tarafta.
Tam olarak bu alıntıda olduğu gibi 2:
"bizi istemeyen sevgilinin peşinden koşmak gibi,adamların peşinden koşmak saçma bence.belliki bizi istemiyor adamlar"
Lütfen konuyu doğru değerlendirip, atılacak adımı da doğru tayin etmeye çalışın.
Şahsi tutumum şudur. Devletimin menfaatlerini hiçe sayan hiçbir yerle anlaşma için gevşemenin manası yok. Gelirse gelir, gelmezse gelmez.
Şartları ben koyacağım, seni dize getireceğim tavrında olana da
cehennemin dibine kadar yolun var, diyorum.
Sapla samanı ayırıp konuyu öyle değerlendirip talebin de gerçek muhatabına iletilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Doğrusu bu çünkü.