Hocam fikriniz için teşekkürler ama emin olun tutucağına inandığım bir proje buzamana kadar bir çok projem tuttu ve ilerledi sattım bu yüzden direk heves kırmaya çalışmak yerine fikriniz bir forumda şu olsa süper olur dediğiniz bir özellık var ise paylaşırsanız sizleride aramıza katabiliriz ozamanda
Heves kırmak değil amacım, gerçekçi olmak istedim hocam. Aranıza katmanıza gerek yok, teşekkür ederim pek anlamam ben rehber vs. işlerinden.
Tutan projelerinizin forum olduğunu sanmıyorum. Yaklaşık 23-24 yıldır internet ortamındayım ve son 5 yıldır hatta belki 10 yıl olabilir, yeni açılıpta tutan bir forum hiç görmedim.
Başarılar dilerim, tabi ki tutsun isterim beni olumlu ya da olumsuz etkileyen bir şey yok ama gerçekleri söylemek lazım, emeğinize yazık olmasın.