Hocam bizde işler ilerliyor, arkadaşın ben ortak olurum teklifimi kabul etmemesinden sonra kendi ISP'mi açmak için o ay BTK'ya başvuruda bulundum ve geçen 2 yılda halen yetkinin çıkmasını ekliyorum. Hemde sermayeyi muhasebeciye ayarlatmadım, 1 Milyon TL'yi nakit olarka yatırıp yeminli mali müşavirden rapor alıp gönderdim. : )))
Geçtiğimiz 2 sene boyunca yaklaşık 20 firmanın Türk Telekom üzerinden internet satabileceği altyapıyı (VAE) kurduk, 2 çok büyük oyuncuyu pazara kazandırdık.
Birisi sağlık ve inşaat sektöründe ülke çapında tanınan bir şirket, şuan için pilot bölge olarak Anadolu'da bir ilimizde airfiber altyapısı kurdu ve vae olarakta tüm Türkiye'de hizmet vereiblir hale geldi.
Diğer şirket ise yine Türkiye çapında tanınan bie elektronik ithalatçısı, şirketini yazbaşı kurduk, BTK'ya yetkilendirme için başvurdu sanırım 1 yıl sonra yetkileri çıkcak, sözleşmeleri yapılacak ve seneye bu zamanlar hizmet vereiblir hale gelecek.
Bizden hizmet alan diğer firmalardan bazıları ise Saknet, Gesnet, Naznet, Efsanenet, Türkiyem Net, Akdeniznet, Ultranet, Sabitnet, Mercannet, Hatfiber, Fetihnet, Atlantisnet, Elma Telekom, vs. daha bir çok firmanın VAE ve diğer altyapılarda desteğini sağlıyoruz.
Bu arada hiç bir firma bu arkadşaın 1 yıllık hedefine 2 yıl içerisinde ulaşamadı.
Diğer arkadaşın da neler yaptığını bende merak ediyorum açıkcası....
Ayrıca bu süre zarfında Ülkemizde hizmet veren 334 yetkilendirmiş internet servis sağlayıcının 232'ninin altyapı, tarife pe paketleri hakkında içerikler bulabileceğiniz
www.jio.com.tr adında bir proje geliştirdik. Siteyi incelemenizi tavsiye ederim şu anda 1351 internet paketine platform üzerinden erişebiliyorsunuz. Hız değerlerini ve fiyatlarını
https://www.jio.com.tr/paketler bağlantısından görebiliyorsunuz. Her geçen gün sisteme yeni paketler eklenmeye devam ediyor, şuanda daha içeriği eklenmemiş 51 internet servis sağlayıcı bulunuyor, bu da yaklaşık 350 internet paketinin henüz sistemimizde yer almadığı anlamına geliyor.
İinternet servis sağlayıcıların hikayelerini anlattığımız bir Youtube video serisi de hazırladık ona da
https://bit.ly/InternetServisSaylayicilar bağlantısından ulaşabilirsiniz, kanaldaki diğer videoları da izlemenizi tavsiye ederim.
Yine bu yıl platformumuzu farklı ülkelere açmak için çeşitli seyahatlar ve görüşmeler yaptık, yakın zamanlarda KKTC, Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan ve Arnavutluk'ta platformumuzu yayına almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Jio.com.tr'de firmanızı yayınlatmak istiyorsanız
info@jio.com.tr'den iletişime geçmenizi ve haber bültenlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
@ByCaner; arkadaşımızafa konuyu bizlere hatırlattığı için teşekkür ederiyorum.