Dün açtığım konu
Merhabalar R10 ailesi, sabahlamıştım uyuduktan kısa süre sonra gürültüler eşliğinde birkaç defa uyanıp uykusuna düşkün birisi olarak affola birazcık saydırdım. Meğersem adamlar altyapıyı tamamlıyormuş Yarım saat önce Telekom'dan aranarak tekrar uyandırıldım, arayan temsilci CEO'ya ilettiğim mesajdan sonra görüştüğüm kişiyle aynıydı. En son il müdürlüğü ile iletişime geçecekti, konuyu takip ettiğini ve altyapının tamamlandığı haberi aldığını söyledi. Tekrardan ön başvuru aldı ve yarına kurulum randevusu oluşturdu.

Konuyu yazarken il müdürlüğü tarafından arandım, altyapınız hazır bugün gelmeye çalışacağız dediler

Binada altyapı mevcuttu ancak yok olarak görünüyordu, dün akşam sağ olsun tanımadığım taksici bir abimizin yardımıyla saha ekibinden birilerini ayarlamıştım ancak o da kabul etmemişti altyapı yok diyerek geçiştirmişti haliyle ekip çevirip bağlatma muhabbeti de yalan olmuştu, ne yapacağımı bilemez hale gelmiştim...

24 Eylül

26 Eylül

Şimdi işin sıkıntıya bürünen yönüne bakacak olursak; ben bu işin çözülmesi uzun sürecek diye birkaç gün önce 12 ay taahhütlü evde mobil wi-fi almıştım, bunu bedelsiz iptal ettirebilir miyim? Ek olarak hızlı bağlamaları için TT'ye onay verdim, belirli bir süre boyunca bedelsiz iptal hakkım var mıdır?