Esg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buralar karışacak vaziyet alın.
Sürekli bu durumu yaşıyorum insanları önermek kimsede suç değilken ben yapınca yorumum siliniyor, fikir almak için konu açtığımda reklam amacı taşıyor deniliyor fakat konuda kocaman amatör yazıyor ve tasarım konum yok açtığım konu en son 1 ay önceye ait, fakat forumda herkes bunu yapıyor ve kimsenin konusu kaldırılmıyor ama benim 1 ay önceki konuma kadar gidilip detaylıca inceleniyor. Bunlar yüzünden banlanıcaksam hakkımı aradım diye 1 gram üzülmem

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer meselelere yorum yapmak istemiyorum fakat birini önermek yasak adı altında silinen yorumu bir de moderatörden dinlemek istedim. Çok manasız geldi. Umarım bir yanlış anlaşılma vardır.
Bende bekliyorum açık ve net şekilde

Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun beye özel den mesaj atarsanız bu durumu dikkate alacaktır. Moderatör ismi biliyorsanız özelden iletmeniz daha doğru hocam
Geçen konuda yardımcı olurlar dedim fakat kimse olaya el atmadı coşkun beyi bu konuda rahatsız etmek istemedim açıkçası, bir hata vardır diye.

yusufengz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her böyle konu açıldığında, basa bağıra herkese eşit şekilde ve kurallara uygun şekilde davranılmaya çalışıldığı anlatılıyor, ve hala böyle konular açılıyor ceza yiyeceğinizi bile bile
Haklı olduğum ve hakkımı aradığım için ceza alıcaksam hiç sorun yok.

Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 İhtiyarlar heyeti konuyla ilgilenecektir. Geneli vicdanlı ve babacan adamlar. Dargınlığınızıda tamir edici bir karar verilecektir bence.
Umarım öyle olur.
Grafiktasarimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 kurallarını daha iyi okumanızı tavsiye ederim. Önceki konuyu kilitlemeden yeni konu açarsanız multi konu olmuş olur.
Hocam 100 tane açılan ve silinmeyen konu ekleyebilirim, benim konum 1 ay öncesine ait ve farklı bir konu, bu kadar detaylı incelenmesindeki neden nedir ?
D4RKL1NCH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaylar Anlattığınız Gibi İse Hayret Verici Gerçekten 🧐 R10 Gibi Kaliteli Bir Platformun Böyle Moderatörleri Olması Üzücü
Bana değil tüm r10’a zarar vericek bu durum