Hayretle mesajları okuyup, eğitim seviyemizi, birbirimize olan saygıyı kaybettiğimizi düşünmeye başlıyorum. Çok üzgünüm.
Forumda "Sorum Var" kategorisi var ve açıklaması "Soru cevap, fikir alma, hayata dair sorular, sorun ve çözüm önerileri, aklınıza takılan tüm soruları sorabileceğiniz bilgi ve paylaşım kategorisi" olarak belirtilmiş.
Üye buraya forum kurallarına göre her şeyi yazma hakkına sahiptir. Forumda her rahatsız olduğunuz konuya girip bu konu beni rahatsız ediyor diyor musunuz? hayır. Biraz saygılı olmayı öğrenmeliyiz. Aranızda Google'dan aratın çok mu zor? gibi cevaplar verenler olmuş. Açtığınız konulara baktım, konularınızın hepsinin cevabı Google'da var.
Bırakın isteyen istediğine inansın, yesin, içsin. Müslüman olmayanlar foruma üye olamaz diye bir kural yok. Herkese hitap ediliyorsa herkes fikrini saygı çerçevesinde iletebilir. Ancak forum konusu domuz etini nereden alabilirim? ise konuya sadece bu sorunun cevabına göre yorum yapmak gerekiyor.
Kişiyle özel bir görüşme yapmak istiyorsanız PM diye bir şey var. Kaldı ki müslüman değiliz diyelim. Bunu da öğrendiniz. Yazarsınız özelden, güzellikle konuşuruz belki ikna edersiniz.
Saygı, saygı ve yine saygı.