yani ?
mesela ben, Allaha şirk koşmak olmayacağını, herhangi bir din haricinde Allaha yakın olacağımdan emin olabilsem, şu dakika islam dininden çıkarım. bunu islam ile alakalı saçma sapan yorum yapan insanlardan ayrışmak için yaparım.
eşiniz öldükten sonra 6 saat boyunca veda ilişkisine girebilirsiniz diyen dinin bir mensubu olmaktan utanıyorum ben şahsen.
ya da tüm dünya geneli tecavüzün bu kadar yoğun olduğu islam ülkelerinde aynı dine mensup olmaktan utanıyorum. mesela senin yaptığın yorum hiç bir şekilde bilime dayanmıyor, hiç bir gerçekliği yok. savunduğun şeylerin hiç bir tutar yanı yok. ama seninle aynı dini paylaşmaktan rahatsızım. Allah korkumuz var işte, elhamdulillah müslümanız senin ve senin gibi cehalet içeren günümüz dünyasına uygun olmayan insanların yaptıklarını dine mal etmiyorum. yani dostum, koyun zihniyetinden çıkın. bir yere ait olmak, onların yaptığını yapmak zorunda değilsin.
bak Allah bana verdiği akıldan sana da vermiş. SORGULA ! a ülkesi ya da partisi böyle yapmış, bende yapayım deme. SORGULA.
arabistan da böyleymiş bende böyle yapayım deme SORGULA ! avrupada böyleymiş bende böyle yapayım deme SORGULA !
hristiyan dini de kendi içinde mezhepleri ve sapkınları var. ben bu sapkınlıklara karşıyım. Allah beyin vermiş, sorguluyorum, mantık arıyorum. sende yap.
Hocam dinle nasıl bağdaştırdınız? Ben din ile bir bağlantı kurmadım. Nasıl bir kafa yapınız var onu da çözemedim. Domuz eti zararlı dedim. Siz karşı çıkıyorsunuz.
He din açısında nasıl diye sorarsanız hemen cevap veriyim. Kesinlikle haramdır.
Beyini ve kasları öldürüyor.
Beyinde sinir ağlarının zayıflamasını kaslarda da kas erimesinin başlangıcını sağlıyor. Diğer hastalıkları saymıyorum bile.
He eğer ki yok kardeşim ben sizi takrik etmek için veriyorum diyorsanız da o sizin bileceğiniz birşey.
Dinden de soğumayın hocam. Bu din arapların şuan ki yaşadığı dinden çok uzak (hepsi için bahsemiyorum)
Dini en güzel yaşayan ülke Türkiye. Araplar adetleriyle dini karıştırmış durumda. (peygamber efendimizden bahsetmiyorum). Dini araplara göre değil de Kur'an-ı kerime ve Hz. Muhammed sav e göre yaşamamız lazım. Ama bu arap düşmanı olduğumu göstermiyor.
Bir hata var ise bu kişi ile kendi arasında ki sorun. İslam ile hiçbir bağlantısı yoktur. İslam dini kusursuzdur.
Bazı islam alimiyim diye çıkan insanlar var. Bunlar dini karalamak için önce iyi görünürler sonra saçma sapan fetvalar vererek dinden adamı soğuturlar.
Diğer islam alimleri bunun yanlış birşey olduğunu söyledi. Bunu neden gündeme getirmiyorsunuz.
Dediğin 6 saatlik mevzuyu ben sana gerçeğini anlatayım. Kadın öldüğü anda nikah anında düşer. Bırak 6 saati. Erkeğin karısını yıkaması bile yanlıştır. Şimdi sen bana SORGULA ! yazmışsın. Kim sorguluyormuş kim araştırıyormuş tekrar düşün.