Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Motor'a çok heves saldım almak istiyorum ve bunu kendim biriktirerek olmayacağını anladım maaşlı olarak çalışanım alıcağım motor 200bintl bu tutarı ben Birşeylere atılarak, yatırım yapmak istiyorum. şuanlık başlangıç sermayem 10.000TL

• Haftaiçi saat 19:00 - 01:00'a kadar aktif olarak bilgisayar başındayım yani emek verebilirim
• Haftalık olarak 500tl ekleyip ay sonu 1.500TL'lik bir sermaye ekleme tutarım olucak (yani her ay 1.500tl tutarında maaşımdan ekleme yapıcağım)
• Borsa vb işlerden çok anlamadığım için girmiyorum anlamadığım için riske girip paramı kaybetmek istemiyorum onun yerine aklımda web sitesi, sosyal medya (youtube,instagram vs.) veya dating app gibi fikirker var fakat sizin önerilerinizi bekliyorum.
• Gerçekten çok uğraşarak emek vererek bişeyler başarıp hem motorumu alıp hemde bi işe atılmak ek iş yapmak istiyorum.
• Aklımdaki fikir öncelikle yapıcağım işi oturtmak 2023 yıl sonuna kadar tüm parayı reklam ve geliştirmeler için kullanıcağım yıl başından 2024 sonuna kadar paranın birazını reklama birazını ise köşeye atarak motorumu alıp motoru aldıktan sonra yaptığım işten farklı iş modellerine yönelip kendimi geliştirmek, işimi büyütmek istiyorum.

İstediğimi detaylıca açıkladığımı sanıyorum. Yardımlarınızı veya iş tekliflerinizi bekliyorum.

Sizden isteğim 10.000TL'niz olsa ne yapardınız?