ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

yani ?

mesela ben, Allaha şirk koşmak olmayacağını, herhangi bir din haricinde Allaha yakın olacağımdan emin olabilsem, şu dakika islam dininden çıkarım. bunu islam ile alakalı saçma sapan yorum yapan insanlardan ayrışmak için yaparım.
eşiniz öldükten sonra 6 saat boyunca veda ilişkisine girebilirsiniz diyen dinin bir mensubu olmaktan utanıyorum ben şahsen.
ya da tüm dünya geneli tecavüzün bu kadar yoğun olduğu islam ülkelerinde aynı dine mensup olmaktan utanıyorum. mesela senin yaptığın yorum hiç bir şekilde bilime dayanmıyor, hiç bir gerçekliği yok. savunduğun şeylerin hiç bir tutar yanı yok. ama seninle aynı dini paylaşmaktan rahatsızım. Allah korkumuz var işte, elhamdulillah müslümanız senin ve senin gibi cehalet içeren günümüz dünyasına uygun olmayan insanların yaptıklarını dine mal etmiyorum. yani dostum, koyun zihniyetinden çıkın. bir yere ait olmak, onların yaptığını yapmak zorunda değilsin.

bak Allah bana verdiği akıldan sana da vermiş. SORGULA ! a ülkesi ya da partisi böyle yapmış, bende yapayım deme. SORGULA.
arabistan da böyleymiş bende böyle yapayım deme SORGULA ! avrupada böyleymiş bende böyle yapayım deme SORGULA !

hristiyan dini de kendi içinde mezhepleri ve sapkınları var. ben bu sapkınlıklara karşıyım. Allah beyin vermiş, sorguluyorum, mantık arıyorum. sende yap.