Günaydın! Hayırlı sabahlar dilerim. İzmir'de aile evimden ayrılıp kendi evime çıkmak istiyorum, ancak karşıma çıkan depozito miktarları beni biraz endişelendiriyor. Genel olarak ev kiralama fiyatları ortalama olarak 9 ila 14 bin TL arasında değişiyor, ancak depozito miktarı farklılık gösteriyor. Kimi ev sahipleri bir kira değeri kadar depozito talep ediyorlar, kimisi ise üç kat depozito istiyorlar. Maalesef, şu an için bir kira değeri kadar depozito ödeyebilecek durumda değilim.

Bu nedenle, kira bedelinin yarısını ve depozitonun yarısını ödeyebilecek bir ortak arıyorum. Böylece düzenli, eşyalı ve temiz bir 2+1 evde beraber yaşayabiliriz. İzmir'in herhangi bir bölgesinde, merkeze yakın olan bir yerde olmasını tercih ediyorum. Eğer ayrı eve çıkmak isteyen bir arkadaş bulabilirsek, daha fazla ev seçeneğine de bakabiliriz.

Yani kısacası, İzmir'de aile evinden ayrılıp kendi evime çıkmak istiyorum ve bu yolculukta bir arkadaşın yardımıyla daha kolay hale gelebilir. İlgilenen veya bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa, lütfen benimle iletişime geçsin. Teşekkür ederim!