Buradan da arkadaşlara sormak istiyorum Emre Bartın olmayan hesaba neden para gönderiyorsunuz? R10daki bu Hesap benim hesabım olsa da bu konu hiç aklınıza gelmedi mi?
Ben bu numarayı tanımıyorum. R10 ip adresi bilgilerini paylaşmalıdır. Savcılığa gidecek arkadaşlar bu ip adresi ile savcılığa gitmelidir.
Kimse bu arkadaş deşifre olsun. Benim para transferi ile en ufak bir alakam yoktur.
Güncelleme:
Hesabımı çalıp dolandırıcılık yaptılar. Zor olarak ayarladığım şifrem hacklenmiş. Bu konudan r10'da bir nevi sorumludur. Şifrem zor olduğu halde başkasının eline geçmiş. Ben mağdur edildim.
Konuyla benim en ufak bir ilgim yoktur. Parayı gönderdiğiniz hesabın adı soyadı olan kişiyi savcılığa verin. Benim bu konudan yaklaşık 1 saat içinde haberim oldu. Ben tatildeyim şu anda kimseyle ticari bir bağlantım olmamıştır. R10 yönetiminin ve mağdurların dikkatine.
Az önce şifre sıfırlama yaparak hesabıma ancak giriş yapabildim.
R10 forum yönetiminden rica ediyorum. Hesabıma bu konunun açıldığı andan itibaren giriş yapılan ip adresi nedir? Bu ip adresini benimle de paylaşmanızı rica ediyorum. Siber suçlarla konuşacağım ve ben de bu arsız utanmazı savcılığa vereceğim.
r10 yönetimi telefon numaramdan iletişime geçsin benimle lütfen.
Geçmiş olsun mağdur olan arkadaşlara.
Halen iki adımlı doğrulamayı aktif etmemiş biri olarak sorumluluk r10dadır demeniz oldukça tuhaf. Hesabınız sizin sorumlulugunuzdadir.