önce bir sorgulamadan düşünmeyi becerirsen herkese böyle bağırıp çağırmayla olmayacağını anlarsın bu 1. sekmem kavga etmek istemiyorum.
2. sekme iphone demek hacklenemezsin yok virus girmez demek değil örneğin wifi bağlandığında dns reserv ile bütün verilerini alabilirler ( bi hack yöntemi )
bunun gibi yüzlerce şey yazarım sana iphone um var macbook um var hacklenmem gibi bi mantık yok ! olmadı olmayacak! herşey hacklenebilir kırılabilir burada önemli olan sizin yüklediğiniz apple store yazılımların içinde bile malware olabilir bilemezsiniz belkide eklentilerin birinin içinde bir kod verisi var.
iphone da chrome yok mu ? herkes safari mi kullanıyor ?
binance hesapları boşaltıldı insanların burda windows değildi adamlar 2fa kodları alındı hepsi macbooktu bi düşünün isterseniz benim numaramdan nasıl hacklediler diye soracağınıza cevap arayın. iyi çalışmalar diliyorum.
10 yıldır macbook pro iphone kullanıcısıyım
https://www.yubico.com/
ama yubicosuz işlem yaptığımı bilmem.
Hocam sikayetvar’da bunun gibi duzinelerce sikayet var. Sanki otomatik yapilmis gibi gorunuyor. Tarafima sms gelir gelmez telegram erisim bildirimi atti. Ardindan hemen cihazlara girip kaldirdim ama iki adimli dogrulama parolasi eklemis onu kaldiramiyorum. Macbook su an kapali, o hacklenmis desem nasil koda ulasabilir veya neden sadece telegrami hacklesin bir bilgim yok.
Macbookta sadece crackli photoshop var. İphone’da ise bilindik uygulamalar disinda hic bir sey yok.