Kaymoneth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 Aylık güncelleme varmı özelden veya buradan takip listesine eklemişim ama sonrası gelmemiş
Hocam siteyi, kurdum tema değiştirdim, makaleleri ai ile yazdırmaya başladım site bazı günler 1000 kişi üzerinde tekil alıyor bazı günler de çok az 50-100 bandında geziyor , adsense alamadım siteye , adsterra ve crackrevenue kullanıyorum kullandığım bir kaç affilate ağı daha var , Los Pollos ve Advidi gibi, daha önce ödeme aldığım reklam şirketleri bunlar, kategori için genel bir blog düşünüyordum temadan sonra bir araba haberleri sitesi kurdum, İngilizce içerikler , ai ile diğer büyük sitelerden feed çekip sonra tekrardan özgünleştirmesini istiyorum. Seo uyumlu ve Google yapılandırılmış veriye uygun olmasını söylüyorum, News Kaydı yapıldı, Hızlı index alıyor bu şekilde, şuan için gelişmeler bu yönde , facebook ve twitter dan sosyal medya trafiği çekiyorum daha doğrusu twitter dan daha bunu nasıl yapacağımı anlayamadım facebookdan çekiyorum. Site içeriği ile ilgili sayfalar oluşturdum, Biraz karışık bir güncelleme oldu pek fazla bakamıyorum o yüzden kusura bakmayın lütfen,
Başka bir arkadaş makaleleri kime yazdırdığımı sormuş yukarı da bahsettim ama tekrardan söyleyim forumdan ismi lazım değil bir arkadaşla anlaştım ama sürekli ya bilgisayarı bozuldu ya yazdıkları silindi ya evine su bastı falan gibi olabilir bu arada ama 2 makeleyi bir ay sonra teslim etmesi falan derken bu gibi şeylerle beni soğuttu diyebilirim, o yüzden yapay zekaya döndüm içerik ingilizce , chatgpt ve wpautomatic kullanıyorum ikisini de satın aldım. Adsterra' dan günde 8-20 dolar arasında kazanıyorum cpm olarak çok farklılık gösteriyor o yüzden kazançda çok farklılık gösteriyor bir gün 8 dolar ken bi gün 25 dolar olabiliyor, Advidi den ortalama bir ayda 40-50 dolar bandında kazanıyorum, İstediğiniz miktarda ödeme yapıyor, Lospollos dan daha az kazanıyorum , 25-30 dolar bandında , Crack yeni kullanmaya başladım diğerlerine nazaran bunda affilate için reklam görselleri var diğerlerinde kendiniz hazırlamanız gerekiyor falan, Crack de 10 günlük bir durumda 30 dolar kazandım, Crack ve Lospollos başlangıç aşamasında 100 dolara ulaştığınız ödeme yapıyor, Siteden aylık 600-900 dolar arasında bir gelir elde ediyorum. Tabi ki belirtmem gerekiyor tekrardan facebook dan ciddi miktarda trafik çekiyorum.