Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle zaten Pinterest bu isler icin lakin,
Mesela Affiliate derken hangi firmanin?
Amazon icinse Amazon web sitesi istiyor.
Organik hit almasi onemli kosullardan biri ama
Digital tema gibi urunler satilabilir %20
Mesela Astra temasini pazarlayin gibi gibi.
Pinterest cok mantikli. Urun bulunursa.
Zaten Pinsterestten hit geliyorsa bu hiti Adsense yem etmek pek akillica degil bence. Ki zaten adsense organik hit istedigi icin banlanmalar oluyor.
Web site iyi olursa organik hit + Pinterest iyi gelir getirecegi dusuncesindeyim.
amazonun böyle bir şartı yok. websitenizin olması iyi olur tabi ama özgün sosyal medya hesabınız varsa onu da kabul edebiliyor. pinterest de bunlardan biri. youtube(sadece shorts atıyordum) hesabımı kabul etmişti.

özgünden kastım sizin içerikleriniz değil bu arada. kanal konsepti, içerikleri uyumlu spamdan ziyade temiz, sağlıklı çalışma yürütülen hesap. özgünü de kabul eder elbet ama bu tür hesapları da reddedeceğini sanmam. deneme için oluşturduğum youtube hesabımda mesela tiktoktan kıyafet videoları buluyor, kanala atıyordum kıyafetin amazondan linkini alıp yorumlara ekliyordum. bu kanala sıkıntı çıkarmamıştı amazon. tabi burada kanalın websitesinin de var olması etkili midir bilemem tek başına kanalla başvursam belki kabul etmeyebilirdi o yüzden işi garantiye almak için önce websitesiyle onay alıp sonra sitenin adıyla sosyal medya hesapları oluşturup onları da entegre etmek daha mantıklı olacaktır. websitesinde 10-15 içerik vardı onay sonrası siteyle bi daha uğraşmadım sadece sosyal medyadan devam etmiştim. yani formaliteden bi site kurup onayları alıp sonrasında sosyal medyadan yürümeyi deneyebilirsiniz.