Her geçen gün ülkemiz de suç olayları artıyor. Sosyal medyayı açtığımda özellikle Z kuşağında işlenen suçların arttığını görüyorum.
Dolan.dırıcılık, cinayet, hırsızlık, taciz, tecavüz, akran zorbalığı, tehdit, hakaret ve küfür gibi suçlar yeni jenerasyon da hızlıca yayılıyor.
Bir müşteri var web sitesini yaptığım, sürekli illegal işler için sıkıştırıyor. Sahte web siteleri, 3d secure olmadan kredi kartından para çekme (çalıntı kredi kartıyla ödeme çekecek güya) gibi absürt isteklerle geliyor.
Bunların suç olduğunu, mutlaka yakalanacağını, siciline işleyeceğini söylüyorum. Bana ne canım ne hali varsa görsün demek de içimden gelmiyor.
Hapse girerim, sicilime işler, iş bulamam, memur olamam, konu-komşu-eş-dost-akraba görür duyar diye çekinen yok.
Hani bir replik varya sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun diye, aynen öyle.
Yanında bıçak, muşta taşıyan, kuru sıkı silahla gezen, güzelce ikaz etsen dahi cinayet işlemekten korkmayan bir nesil oluştu.
Dindar bir nesil oluşacağını hayal edenler kindar ve katil bir neslin yetiştiğini fark edemedi.
https://www.youtube.com/watch?v=TpOLx6VPxFM&t=57s
İzmir de daha reşit olmayan kız çocukları kendi akranı olan bir kız çocuğuna sistematik işkence etmişler.
Por.no film izletip, öldüresiye dövmüşler, üstüne çamaşır suyu döküp, havuza atmışlar ve boğmaya çalışmışlar.
Şikayet edilse de ceza almamışlar.
Artık ıslah evleri mi kuruluyor, analar babalar şiddete mi başvuracak bilemiyorum ama artık özellikle kız çocuklarından nefret eder hale geldim.
10 yaşında ki bir kız çocuğu bir erkek öğrenciye öyle küfürler ediyor ki kanınız donuyor.
Burada da bulunan anneler babalar lütfen bakamayacağınız, terbiye edemeyeceğiniz çocukları doğurmayın.