1) Alınır alanlar var yani
2) İçerik kraldır. Google yapay zeka içeriğe karşı olmadığını belirtmişti. İçerik faydalı ise sıkıntı olmaz.
(BAKINIZ)
3) Artıları: Zamandan tasarruf ve hız. Eksileri: Zaman zaman saçma sapan değişik bilgiler veriyor. Kontrol gerekli. Yapay zekadan alıp direkt yayınlanmamalı yani
1 - almaz.
2 - kazanılmaz.
3- google bizden çok daha zeki, kesinlikle yapay zekayı anlıyor ve cezalandırıyor. google her ne kadar yapay zekaya karşı değilim dese de yapay zekaya yazdırdığım makalelerin index almaması, index alanlarında sıralama alamamasından anlıyoruz ki google emek istiyor.
Bunlar benim fikirlerim.
Yapay zekayı ile yazdığın makaleyi dokunuşların ile özgünleştirebilirsin
ChatGPT ile hazirladigimiz blog spam yedi.
Burada yapabileceginiz en iyi sey makale ornegi alip dogal dile dönüstürmek, veya makale outline cikartip dogal kisi tarafindan yazilmasi.
ChatGPT'yi asistan olarak kullanin, ben E-Ticaret islerim de kullaniyorum. Mail yazma, müsteri destegi vs. bu islerde benim magazamin kalitesini arttirdi.
1- Evet alır
2- Evet kazanılır
3- ChatGPT'yi kullanmayı öğrenmeniz ve buna göre kaliteli makaleler çıkartmanız önemli ancak yeterli değil.
Her şekilde aldığınız çıktıyı manuel olarakta düzenlemeniz lazım.
Bununla beraber iş sadece içerikte bitmiyor, anahtar kelime planaması, site içi & dışı SEO'su vs. vs.
İlgilenebileceğiniz iki adet ücretsiz kaynak:
-
ChatGPT SEO İçin Nasıl Kullanılır?
-
https://youtu.be/XOfZuWNF5tk
Lütfen ChatGPT'yi kullanmayı bilmiyorsanız olmuyor, Google anlıyor, siteleriniz çöp oluyor gibi yorumlar yapmayın.
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim vardığım sonuç ChatGP ile önce düzgün bir şekilde yazdırmak promptları kast ediyorum sonrasında o makalenin insan elinden geçip editlenmesi daha okunaklı bir hale gelmesi hiç bir sorun yaratmıycaktır.