SmartPenguin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu oyunu 2005 yılından beri oynuyorum. 2005 de internet cafe işletiyordum, yıllarca esn item satış bayisiydim. Sonra kurumsal firmada çalışmaya başlayınca ara verdim. Son yıllarda gb fiyatları çok çok yükseldi, oyun bir gelir kaynağı haline geldi. İnsanlar içerik üretiyor, reklam ile para kazanıyor, farmcılar farm yapıyor ve elit oyuncuları besliyor. Böyle bir ekosistem oluştu, bence kararınca iyi bir organizasyon.

Farm olayı dertli bir iştir, oyunun pisliğini bilen birilerini bulmalısın. Nacizane önerim, uzun soluklu kimse seninle çalışmayacağı için yakınlarından birini sisteme kanalize etmen. 2 ay sonra gelir mekanizmasını öğrenen kişi yürür gider. Sistemlerin her kapalı kaldığı saat sana zarar yazar. Premium fiytları aşırı yüksek. Ayrıca daha önemlisi, bir slotu kaybedersen geri alman çok zorlaşıyor. Slot kavgasını bilen adamlar lazım.
Para kazandıran hiç bir slot, birileri gelip de kassın diye beklemez. Orasını başkası alır oturur. Ben 1 slot biliyorum, 1 kişi 3 yıl boyunca kesintisiz tuttu slotu. En son bana pm attı, evleniyorum karımı ikna edemiyorum. Düğün günüm şu gün, o gece gel al slotu diye.

oyunu bilmiyorsan, yatırım yapma gerçekten delirirsin
Reis item satış hesapini satarmisin