caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın altını çizerek söylüyorum eklenti makalesi her içerikte ezbere dayalı veri ister. Google hiçbir makalesinde SEO eklentisini kullanmanızı söylemez önermez veya başarılı olduğunu söylemez. Adı üzerinde bunlar birer destek eklentisidir. Bu işler bu kadar kolay değil. Her anahtar kelime için aynı şeylerin yapılmasını isteyen bir eklenti size nasıl bir başarı sağlayabilir? Eklenti bilmiyor evet çünkü Google biliyor. Google ezbere dayalı otomat sisteme ekmek yedirmez
zaten plugini esas almıyorum, SEO'yu da çok sallamıyorum aslında. burada ki çoğu seocu arkadaşların hoşuna gitmeyecek ama... SEO dediğiniz şey bir yere kadar çalışıyor detaylara girmeyeyim. Böyle durumda zaten ne seo ne de eklentini gözümde çok ayrıcalığı var. sonuçta SEO dediğimiz şey reklamcılığın, pr management'in bir alt dalıdır. ben sadece google'in bazı normlarını (ki bunlar doğal web protoklleridir) göz önünde bulundurarak kullanıcı deneyimini esas tutuyorum, şuan tıklanmalar, diğer göstergelerden memnunuz. Ayrıca google'nin algoritmalarını açıklamamalarını ezbere dayalı otomasyonlara ekmek yedirmemesinden değil, inorganik içeriklerin/spamların önüne geçmek istemesinden istiyorum. ve yine google ile algoritmayla tanışmadı insanoğlu algoritma her yerde aynıdır. altı üstü if&else 'ten ibaret birşey. ip'lere göre serp gösteren google'dan çokda birşey beklememek gerekiyor, oda yt, spotify veya alelade birşey