Selamlar,
bu hayatta bazı şeyleri iyi bilsem de, yeni yeni daha iyi kavramaya başlıyorum. Özellikle iş sektöründe gerçekten insanların sebepsiz saldırılarını da anlayamıyorum.
Hiç muhattap olmadığınız insanlar, mümkün mertebe de iletişime girmek istemediğiniz insanlar en ufak haksız aksi durum'da direkt işinize saldırıyor. Mesela
@ALBAYRAKTECH; dün kaç defa çalıntı hesaplar ile yalan yanlış iftiralara uğradı.
Az evvel bir yanlış anlaşılma sonucu konu açıldı aleyhimizde. Forum dışı görüştük ve olayların çok farklı şeyler olduğunu anladık, konuyu kapattık işimize bakıyoruz.
Altında, hayatımda hiç görmediğim insanlar yorum atmışlar işte şunu şöyle yapıyor bunu böyle yapıyor şöyle böyle işimizi küçümsüyor yani. Bu arkadaşların hayatta hiçbir vasıfları yok. Bundan adım gibi eminim. Bunun yanısıra hiçbir başarısı da yok, girişimi de yok, geleceği hakkında kendisi için güzel planları da yok. 2 yıl çalışsa 3 günde yaptığım şeyleri yapamayacak kapasitede ama ne hikmet ki bu arkadaşlar birden yoruma damlıyor, aleyhimize, yaptığımız işlere çamur atıyor. (Kendilerini iyi biliyorlar, konu başlığından bile anlamışlardır)
Arkadaşlar işinize bakın. Yapabiliyorsanız kendi işinizi yapın, yeni şeyler öğrenin. İnsanlara destek olun köstek olmayın. Ben bu forum yöneticilerinin adaletinden hiçbir zaman şüphe etmedim ama bu onların hatasız olduğu anlamına gelmez, hiçkimse hatasız değildir sonuçta onlar da insan. İnsanlar keyfi, kendilerinin haklı olduğunu düşünüp onlarca şikayet konusu açtılar. Bakın 1 tane şikayet konusu yok, güncel ceza yok, negatif ticaret yok vs. Demagoji yapmıyorum sadece kendi işinize bakın. Değmez Değmez
SONUÇ OLARAK MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. BİRAZ KÖKLERE DOĞRU TAŞLAYIN DA KÖKÜMÜZ AÇILSIN (Sözüm onlara)