Öncelikle yaşadığınız sorunlar için özür dileriz ve bu konudaki endişelerinizi anlıyoruz. Ancak belirtmek isteriz ki, müşteri memnuniyetini sağlamak her zaman önceliğimizdir.

Sitelerinizin 3 gündür kapatılmasından dolayı yaşadığınız rahatsızlığı anlıyoruz. Ancak, bu kararı alırken olumsuz davranışlar ve tehditler nedeniyle almış olduğumuzu belirtmek isteriz. Size yardımcı olmak için buradayız bizler sizlere hala olumlu ve sorunu çözmeye uğraşmamıza rağmen pozitif gelmiyor iseniz sizlere daha fazla maalesef yardımcı olamayız.

Üyeliğinizi askıya almak ve forumda engellemek, sorunların çözümü için bazen gerekebilecek adımlardır. Ancak, amacımız her zaman sizinle işbirliği yaparak sorunları çözmektir.

Sorununuzu 13-14 gün içerisinde çözemediğimiz takdirde R10'da bir şikayet açma hakkınız olduğunu anlıyoruz. Ancak bizler ile tam olarak sorunu netleştirmeden bu tarz yerlere başvurmanızı ve firma ismimizi zedelemenize izin veremeyiz.

Tekrardan dile getiriyoruz ( Whatsapp üzerinden iletişime geçmeniz durumunda hesabınızın yedeği sizlere iletilecektir ve KDV düşümü kullanılan günler düşülerek iadesi sağlanacaktır. )