Öncelikle, hesabınızın kapatılmasıyla ilgili yaşanan durumu size iletmek istiyoruz. Kendisine ısrarla sorunu çözmeye çalıştığımızı, ancak sürekli şikayet konusu açmak ve tehdit etmek gibi olumsuz davranışların devam etmesi nedeniyle hesabınız kapatılmıştır. Eğer talep ederseniz, WhatsApp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede hesabınızın yedeği sizlere iletilecektir ve KDV düşümü kullanılan günler düşülerek iadesi sağlanacaktır.
Sorunları çözmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak bizim için önemlidir. Lütfen WhatsApp hattımız üzerinden iletişime geçerek işlemi başlatmak için gerekli adımları atabilirsiniz.
3 Gündür Sitelerimi Kapattınız Habersiz bir şekilde Müşteri Memnuniyetinden kastınız Bumudur ?
Whatsapptan iletişime geçmeyeceğim sitelerimi aktif haldeyken yedekleri sunucudan benim indirmem gerekiyor
nasıl bir firmasınızda Üyeliğimi hemen askıya alıp Forumda Engelleyip müşteri memniyeti diyorsunuz ? birde yedekleri whatsapptan yedekleri iletelim diyorsunuz ?
Üyeliğimi Açın modaratörlerde Görsün bakalım Destek taleplerini
Ben 13 -14 . günde sorunumu çözemeyecekseniz R10da şikayet konusu açacağımı söyledim Bunda Ne var Buna bağlayıp sitelerimi kapatamazsınız Bu şekilde beni mağdur edemezsiniz
@AprilSoft; Bu kadar Basit olmamalı Ben Kabul etmiyorum
- Trade Tam Ücret ve Tam yedekleri Whatsapp üzerinden değil Sunuya yükleyip Direkt link ile indirmek istiyorum ve dosyalara zarar vermedikleri ne malum ? artık gram güvenim yok bu firmaya