orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes ben geldim diye konu açıyor. Bu kez ben davet ettiğim dostumu takdim edeyim…

Forumda mülakat sorularının, işe alım ilanlarının, kariyer sorularının vb alandaki insan kaynakları tekniği gerektiren ihtiyaçların çok olduğunu görünce insan kaynakları alanında deneyimli ve bilgili bir arkadaşıma davetiye yolladım. 🙂

Umarım arkadaşlarımıza faydalı nice işlerde yer alırken kişisel markalaşma sürecine de katkı sunar.

Bu arada iyi seviyede İngilizce bilgisi olduğundan çeviri işlerinizi de kendisine paslayabilirsiniz. 😄

Hoş geldin @HRconsultant; 🙂
umtiti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoş geldin
AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin. @HRconsultant;
Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz
pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoşgeldiniz
bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz
reyhanirracim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölümdaşım, kıdemlim... Gelir gelmez DM'den sorularımı yağdırdım Hoş geldiniz... @HRconsultant;
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes ben geldim diye konu açıyor. Bu kez ben davet ettiğim dostumu takdim edeyim…

Forumda mülakat sorularının, işe alım ilanlarının, kariyer sorularının vb alandaki insan kaynakları tekniği gerektiren ihtiyaçların çok olduğunu görünce insan kaynakları alanında deneyimli ve bilgili bir arkadaşıma davetiye yolladım. 🙂

Umarım arkadaşlarımıza faydalı nice işlerde yer alırken kişisel markalaşma sürecine de katkı sunar.

Bu arada iyi seviyede İngilizce bilgisi olduğundan çeviri işlerinizi de kendisine paslayabilirsiniz. 😄

Hoş geldin @HRconsultant; 🙂
umtiti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoş geldin
AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin
saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin. @HRconsultant;
Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz
pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoşgeldiniz
bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz
reyhanirracim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölümdaşım, kıdemlim... Gelir gelmez DM'den sorularımı yağdırdım Hoş geldiniz... @HRconsultant;
onderksm76 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosgeldin
Herkese teker teker teşekkür ediyorum. Başta dostum Orhan, beni buraya davet ederek çok değerli insanlarla tanışmama vesile oldu. Umarım zamanla hizmetlerimi de ekleyerek daha çok arkadaşımıza ulaşma imkanı yakalarız. Kendi alanımda elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.